Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Creators güncellemesi, Windows Insider Release Preview halkası için yayınlandı. Bu arada geribildirim Merkezi uygulamasında yapılan açıklamaya göre desteklenmeyen fakat Windows 10 Mobile Creators güncellemesi ön izleme sürümü yüklü cihazlar da yayınlanan bu güncellemeyi Release Preview halkasına geçiş yaparak alabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Creators güncellemesi uyumlu cihazlar için yayınlanmaya başlamış. Bölge bölge verileceği için her cihaz aynı anda güncellemeye alamayabilir.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, dark_13, suyunsesi ve 2 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
Windows 10 Mobile Creators güncellemesi uyumlu cihazlar için yayınlanmaya başlamış. Bölge bölge verileceği için her cihaz aynı anda güncellemeye alamayabilir.
İnsider da olanlar güncellemeyi alabilmek için ekstra bir şey yapmasına gerek var mı? Yoksa yayınlandığında otomatik bulacak mı güncellemeyi?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evet güncelleme saat 11 gibi geldi zannedersem.Ben telefonu elime aldığımda güncelleme uyarısı çoktan gelmişti.Ben sadece indir butonuna bastım.

Telefon modeli 1020 :)
Registry ayarlarını değiştirmiş olabilir misiniz?

• Beğen
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Benim cihaz daha bulamadı 830 görünümlü 950xl acaba bir hatamı yaptım. Hakkında kısmında 950 xl görünüyor

dakamon

dakamon

Üye
Benim 640 XL bende de henüz bir hareket yok.

og1907

og1907

Üye
1320 ayar değişikliğiyle 950 XL güncelleme yok.

Krnl386

Krnl386

Üye
Başlık değişmiş, geldi mi yoksam .?

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Tek değilim o zaman

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi