BaySerkan
Üye
yorum yaparken saygısızlaşıp seviyenizi kaybetmeyin Lütfen! Benimle bir sorununuz var ise özelden yazabilirsiniz bu güne kadar kimsenin mesajına crvam vermemezlik yapmadım. Yapmam da.Kardeşim anlamamak için özel çaba gösteriyorsunuz herhalde ? Bu cihazlar yolunu tamamlayana kadar ne destek verildi de yolunu tamamladı ? Sanki bu 3 yıl içinde destek almışta şimdi kesilmiş gibi konuşuyorsun ? 3 yıl boyunca cihazlarımıza ne destek verildi ? 8.1 de bildirim merkezi geldi diye bir göbek atmadığımız kaldı . Bunları mı destek olarak görüyorsun yoksa ? Hala siz bu cihazların böyle olduğunu biliyordunuz o zaman nıye aldınız cümlesinin arkasına sığınmaya devam mı edeceksin ? Bu forumda bu kadar körü körüne bişeyleri savunan başka biri yok . Mimlenmiş durumdasın farkındamısın bilmiyorum sürekli microsoft u savunuyorsun , bunu görev edinmişsin . Microsoft her cihaza güncelleme verilecek desin veya demesin . w10'u da tüm cihazlar almış olsun . w10 ne durumda ? Hala yarım sistem , hala ilerisini işaret ediyor microsoft . Oldu olacak gelsin sözleşme imzalayalım ölene dek lumia cihazların gelişmesini bekleyeceğime ant içerim diye . Birşeyden sen memnunsun diye herkes senin fikrini paylaşmak zorunda değil . Her eleştirene yorum yapıyorsun . Sana paramı veriyor microsoft boşver sanane ? Kimse senin elinden telefonunu almıyor git telefonunla yatağa beraber gir , başını okşa , karnını doyur ne bileyim . Ama yeter gına geldi senin mesajlarını görünce sayfayı değiştiriyorum . Adminlerden rica ediyorum bi önlem alsınlar . Fanboyluk yeri değil burası . Herkes bu cihazlara para verip alıyor . Rica ediyorum yapma artık . İnsanları rahatsız ettiğinin farkında değilsin . Koskoca forumda 1-2 kişi dışında hiç kimse wpden memnun değil . Biraz kendini sorgula .
haklısınız 8.1 den başka güncelleme almadı çok cihaz . Ancak androidde sizin 3 büyük güncelleme almanız hakında hemfikir değiliz. Androidde amiral gemisi olmayan cihazların çok büyük bir bölümü 1 defa bile güncelleme almıyor. Ve windows cephesinde güncelleme almayan cihazların içindeki tek amiral gemisi Lumia 920 olması lazım3 yıl boyunca 8.1'den başka güncelleme aldı mı?
iOS ve Android 'de biz 3 yıl 3 büyük güncelleme alıyoruz en az.
bn kimseye telefon ile yatağa girmeyi teklif etmedim. Ha derdiniz var ise amacınız tartışmak ise madem özelden yazmıyorsunuz bari konu dışı bölümüne bi konu açalım dökün içinizi.Adam saygısızlaşma lütfen diye ince konuşmasını da biliyor hemen akabinde ağlama diye saygısızca konuşabiliyor. İlginç.
lumia 950 nin ekranın küçük olması bana göre sıkıntıydı. birde şarj olurken ısınıyotdu. bataryada 1520 kadar iyi değildi. tavsiye istememişsiniz ama yeni cihaz alacaksanız 950xl ı daha çok tavsiye ederim. hp , acer gibi markalarda güçlü donanımlarla geliyor. açıkçası ben onları bekliyorum...ben de lumia 1020 de 8.1 e döndüm mecburen.
final sürüm verilmediği için şarj sıkıntısı ve kamerada odak problemi vardı.
8.1 i yaygın kullanılan uygulamalar 8.1 desteğini çekene kadar kullanırım sonra da ya lumia 950 alırım ya da Nokia nın akıllı telefon çıkartmasını beklerim.
yetim gibi kaldık yemin ediyorum :/
Ben yapı gönderildiğinden beri L625de kullanıyorum920 den geçtim 14291 e baya güzel bence beni rahatsız eden buglar geçmiş. birkaç güne ters bir şey çıkarsa yazarım
950xl i babama aldım o kullanıyor. ekranı benim için fazla büyük. hatta 950 bile büyük gelecektir bana. 5 inç ve üstü bana büyük geliyor.lumia 950 nin ekranın küçük olması bana göre sıkıntıydı. birde şarj olurken ısınıyotdu. bataryada 1520 kadar iyi değildi. tavsiye istememişsiniz ama yeni cihaz alacaksanız 950xl ı daha çok tavsiye ederim. hp , acer gibi markalarda güçlü donanımlarla geliyor. açıkçası ben onları bekliyorum...
950xl i babama aldım o kullanıyor. ekranı benim için fazla büyük. hatta 950 bile büyük gelecektir bana. 5 inç ve üstü bana büyük geliyor.
950 yada belki destek kesilmesini beklerken 1020 gibi deneysel bir cihaz çıkartırlar ona yönelirim en kötü Nokia yı beklicem. ama şuan ilk etapta lumia 1020 ile bir süre daha devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?