Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ben en son verilen görselleri beğendim . Özellikle bildirim merkezi gerçeğe çok yakın .

dakamon

dakamon

Üye
Wp li olmak az ile yetinmeyi bilmektir.

• Beğen
Tepkiler: man20

skynet

Üye
Şimdi 21 de ön izleme gelecekmi yoksa sadece yeniliklerden mi haberdar olacağız ?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: skynet
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şimdi 21 de ön izleme gelecekmi yoksa sadece yeniliklerden mi haberdar olacağız ?
21. de tanıtım yapılır. Peşine Gdr2 gelir. Şubat -Nisan arasında da belki betayı verirler gibime geliyor (Kendi düşüncem bu yönde)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve skynet
dakamon

dakamon

Üye
O degilde bu fotolari goren android kullanan abim, ne oldu simdi bu mu win10 ne degisti diye hakli bir.soru soruyoe. Ne yenilil var diyor. Cevap veremiyorum versem piskinlikten baska bir sey olmayacak çünkü. Getireikleri sey olmasi gereken ve diger sistemlerde onceden beri olan şeyler

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Umarım sahtedir W10 görüntüleri.

• Beğen
Tepkiler: dücane ve Rainesto
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
O degilde bu fotolari goren android kullanan abim, ne oldu simdi bu mu win10 ne degisti diye hakli bir.soru soruyoe. Ne yenilil var diyor. Cevap veremiyorum versem piskinlikten baska bir sey olmayacak çünkü. Getireikleri sey olmasi gereken ve diger sistemlerde onceden beri olan şeyler
Onlarda ki güncellemeler stabilize için. Bizde ise sistem geliştirme için. Bizde aksiyon bitmez. Ayrıca daha sırada Cortana var. O gelince sen dalga geçersin. ;)

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi

Ben yönetici değilim, eğer sadece yöneticilerin görselleri gözükmüyorsa benim paylaştıklarımın gözükmesi gerekli normalde
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Uygulamada genel bir problem vardır büyük olasılık ile.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: emz
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ben yönetici değilim, eğer sadece yöneticilerin görselleri gözükmüyorsa benim paylaştıklarımın gözükmesi gerekli normalde
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Uygulamada genel bir problem vardır büyük olasılık ile.

Ek ile paylaşılanlar gorunmuyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Şu sistemi artık siyahlıktan kurtarsınlar. Ayarlar ekranı hala siyah. @bulutsuzgece hocam sitenin mobil sürümünde rahatsız edici bir reklam var. Tam ortada çıkıyor ve zor kapatılıyor. @Ozan

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Aynen sitenin mobil sürümünde sinir bozucu bir reklam var

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
@Ozan @papakudioflu @skynet

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Yine ne varsa çinlilerde var. Adamlar işi gücü bırakıp sızıntı yapıyor :) bu sefer onlar bile gecikti

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Görsellerin devamı gelecek sanırım. Bakalım yarına kadar neler göreceğiz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar yorumlara "ek" olarak koyulan resimler Maxicep WP uygulamasında görünmüyor.
Ancak link olarak eklenen resimler görülebiliyor.

Ek olarak resimlerin görülebilmesi için gerekli izinlerin sağlanması ve @kesasd arkadaşımız tarafından uygulamanın güncellenmesi gerekli.
Şu an için yapacak bir şey yok.

dücane

dücane

Üye
Umarım sahtedir W10 görüntüleri.

@Sensation Insallah sahtedir. Ben daha ahim sahim birsey göremidim, biliyorum birsery demek icin daha cok erken fakat @dakamon un da dedigi gibi pek bir degisiklik yok görsellerde. 21. ocagi sabirsizlikla beklemekteyim

• Beğen
Tepkiler: Sensation

Üst Alt