Rainesto
Üye
inşallah aralar böyle boşluklu olmaz.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
inşallah aralar böyle boşluklu olmaz.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ona GDR2 diyor çoğu kişi, ya da sahteKısayol ekranı neysede diğer görüntülerin gerçek olduğuna inanmıyorum

Eğer görüntüler gerçekse, karolar için "şeffaflık ayarı" olacaktır diye tahmin ediyorum![]()
çok merak edecek bişey olmayacak herhalde. zaten kuyruğuna geldik şunun şurasında ne kaldı canım![]()

tile arkasının siyahtan kurtulması güzel ama win10 ile beklentilerimiz çok yukarıda tuttuk. arayüz için küçük iyileştirme ve bir iki değişiklik sanırım büyük hayal kırıklığına sebep olacak hepimizde. hadi microsoft ters köşe yap bizi![]()

OTG DNS ne demekOTG DNS Yoksa Gncllme Beni fazla Heyecanlandırmıyor.

DNS İnternet'de Gizli Kapıları Açmak İçin Kullanılır.OTG DNS ne demek![]()
Arada virgül kullanman gerekliliğiydi aslında ordaki temel amaç.DNS İnternet'de Gizli Kapıları Açmak İçin Kullanılır.
OTG Nedir?
USB OTG on Xiaomi Mi2:Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
DNS İnternet'de Gizli Kapıları Açmak İçin Kullanılır.
OTG Nedir?
USB OTG on Xiaomi Mi2:Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Buna mı Takıldın?Arada virgül kullanman gerekliliğiydi aslında ordaki temel amaç.
olay bir virgül değil, OTG DNS yazarsan buradan hiç bir şey anlaşılmaz. ama USB OTG ve DNS yazarsan ne demek istediğin daha kolay anlaşılır.Buna mı Takıldın?