Belli değil 21 inden önce de belli olmayacak anlaşılanŞimdi 21 de ön izleme gelecekmi yoksa sadece yeniliklerden mi haberdar olacağız ?

21. de tanıtım yapılır. Peşine Gdr2 gelir. Şubat -Nisan arasında da belki betayı verirler gibime geliyor (Kendi düşüncem bu yönde)Şimdi 21 de ön izleme gelecekmi yoksa sadece yeniliklerden mi haberdar olacağız ?
Ayın 21. olmadan hiç bir sızıntıya itimat etmeyeceğim şahsen. Zira ters köşeye yatma ihtimali varUmarım sahtedir W10 görüntüleri.

Benim paylaştığım görsellerde mi gözükmüyor acaba?

Onlarda ki güncellemeler stabilize için. Bizde ise sistem geliştirme için. Bizde aksiyon bitmez. Ayrıca daha sırada Cortana var. O gelince sen dalga geçersin.O degilde bu fotolari goren android kullanan abim, ne oldu simdi bu mu win10 ne degisti diye hakli bir.soru soruyoe. Ne yenilil var diyor. Cevap veremiyorum versem piskinlikten baska bir sey olmayacak çünkü. Getireikleri sey olmasi gereken ve diger sistemlerde onceden beri olan şeyler
Hepinizin![]()
Ben yönetici değilim, eğer sadece yöneticilerin görselleri gözükmüyorsa benim paylaştıklarımın gözükmesi gerekli normaldeEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uygulamada genel bir problem vardır büyük olasılık ile.
Microsoft WP10 1.nesil Son gnclleme ArayüzEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Umarım sahtedir W10 görüntüleri.