Serhan
Üye
iOS 8 deki gibi....Mesaj bildirimini aşağı çekerek direkt cevap yazabilmek dehşet olur ya hem Windows (Phone)'un basit yapısına da uygun olur.
iOS 8 deki gibi....Mesaj bildirimini aşağı çekerek direkt cevap yazabilmek dehşet olur ya hem Windows (Phone)'un basit yapısına da uygun olur.
o tip sızıntılar ios8in adı geçmezken de vardı hatta resimler fln vardıiOS 8 deki gibi....
o tip sızıntılar ios8in adı geçmezken de vardı hatta resimler fln vardı
Denim Firmware güncellemesi olduğu için Cortana'ya dil desteği getirmez. Zaten Cortana servis güncellemesi aldığı için telefonun yazılım güncellemesi almadan da Türkçe dil ile kullanıma açılabilir. Yani bunun Windows Phone 10 ya da diğer güncellemeleri beklemesine gerek yok.Bu arada adminlere yada yetkililere bir sorum var.Cortananın dil güncellemesi olacaktı ya denim ile geleceğine dair bir söylenti var.Bi bilginiz var mı ? @papakudioflu @bulutsuzgece
anladım abi teşekkürler ama bi güzellik yapıp denimin yayınlandığı tarihe yakın verseler keşkeDenim Firmware güncellemesi olduğu için Cortana'ya dil desteği getirmez. Zaten Cortana servis güncellemesi aldığı için telefonun yazılım güncellemesi almadan da Türkçe dil ile kullanıma açılabilir. Yani bunun Windows Phone 10 ya da diğer güncellemeleri beklemesine gerek yok.
@daronyondem die biri twitter da bana dedi ki;
@kimbilir_01 ahahaha beni tanısaydın hiçbir haltın Türkçe'leştirilmemesi gerektiğini savunduğumu bilirdin
Dedi ve bu adam ms tr başkanıyla toplantı yapabilen biriymiş öyle yazıyordu twitter da, artık siz düşünün wp 8 de Türkçe dil ne olur![]()
@daronyondem die biri twitter da bana dedi ki;
@kimbilir_01 ahahaha beni tanısaydın hiçbir haltın Türkçe'leştirilmemesi gerektiğini savunduğumu bilirdin
Dedi ve bu adam ms tr başkanıyla toplantı yapabilen biriymiş öyle yazıyordu twitter da, artık siz düşünün wp 8 de Türkçe dil ne olur![]()
Valla ben resmen dilime karşı olduğu için asmak istedim bu gavur nick li herifi aslında ama uğraşmadım yoksa bu olay büyürdü. Ha guvenilirliğe gelince biraz geride kaldı ama bulup atıcam o twit iNeden diye bir sorsaydın keşke.
Bu twit ne kadar güvenilir? Nereden geliyor? Kim gönderiyor? Toplantılara katılabilen biri olup olmadığı ne kadar doğru? Kim oluyor bu şahsiyet? Türkçe ile alıp veremediği nedir? Merak ettim doğrusu. Ayrıca o twite fena halde sinir olmuş durumdayım. @papakudioflu @bulutsuzgece
Daron Yöndem iyi bir geliştiricidir. Hatta tamam tamam Türkiye'nin yetiştirdiği en iyilerden biridir@daronyondem die biri twitter da bana dedi ki;
Nokia Developer Champion ve Microsoft MVP'sidir aynı zamanda. Fakat yanlış anlaşılma var. Toplantı yaptığı kişi Microsoft başkanı değil WP Türkiye sorumlularından Mustafa Kasap'tır. Önemsiz biri değilmiş kasap sonuçta ama isterse dünyanın en iyi yazılımcısı olsun dilime laf edeni sallandırmak gerektiği inancındayım. Yazılım da anlam kayacak diye dilimi değiştireceğim? Yapmak istemiyorsan yapmasın umurumda değil kiDaron Yöndem iyi bir geliştiricidir. Hatta tamam tamam Türkiye'nin yetiştirdiği en iyilerden biridirNokia Developer Champion ve Microsoft MVP'sidir aynı zamanda. Fakat yanlış anlaşılma var. Toplantı yaptığı kişi Microsoft başkanı değil WP Türkiye sorumlularından Mustafa Kasap'tır.
Türkçelestirilmemesi gerektiğini savunması da dil bilmesinden değil çeviri sırasında mutlaka anlam kayması yaşanmasındandır.
Daron Yöndem iyi bir geliştiricidir. Hatta tamam tamam Türkiye'nin yetiştirdiği en iyilerden biridirNokia Developer Champion ve Microsoft MVP'sidir aynı zamanda. Fakat yanlış anlaşılma var. Toplantı yaptığı kişi Microsoft başkanı değil WP Türkiye sorumlularından Mustafa Kasap'tır.
Türkçelestirilmemesi gerektiğini savunması da dil bilmesinden değil çeviri sırasında mutlaka anlam kayması yaşanmasındandır.

daron yondemin kim olduğunu bilmiyorsunuz sanırım. Meego ve Tizen platformumun Türkiye de ki birkaç beyin takımı uyesinden biri. Atarının gerçekten olma ihtimali var yaniSence yetkili biriyle hemde soyledigine gore ust duzey bir yetkiliyle toplanti yapabilen birisi boylesine basit ve cocukca bir mesaj yazarmi ? Kaldiki Turkcelestirilmemesi gerek cevabinda bir mantik bulamadim : ) Bence he de gec
Cevap veeildi üstad tarafımca naçizaneNeden diye bir sorsaydın keşke.
Bu twit ne kadar güvenilir? Nereden geliyor? Kim gönderiyor? Toplantılara katılabilen biri olup olmadığı ne kadar doğru? Kim oluyor bu şahsiyet? Türkçe ile alıp veremediği nedir? Merak ettim doğrusu. Ayrıca o twite fena halde sinir olmuş durumdayım. @papakudioflu @bulutsuzgece
daron yondemin kim olduğunu bilmiyorsunuz sanırım. Meego ve Tizen platformumun Türkiye de ki birkaç beyin takımı uyesinden biri. Atarının gerçekten olma ihtimali var yani
Bence haklı, Türkçenin uretme kapasitesiyle ingilizce ispanyolca fransızca olsun uretme kapasitesi karşılaştırılmaz. Bu yüzden anlam kayması çok fazla olur. Gelmesede olur yani