Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bence yanlışsın. Üretme kapasitesi en düşük ve en basit dilin insanlarının dahi çeviri isteme hakkı her zaman vardır. Kaldı ki;
Türk dilinin dünyanın en güçlü dillerinden biri olduğunu bilmen gerekir ki bence biliyorsundur. Sende biliyorsundur ki Öyle uyduruk bir dil değil. Dünyanın çok konuşulan dillerinden biridir. Yanlış bilmiyorsam 5. yada 6. dili. Dünyanın en eski ve en sağlam köklere sahip dilleri arasında geçer. Eğer üretme kapasitesi zayıf diyorsan bunun suçu dilin yapısı değil bizleriz. Bizler kalkıp her yerde (tabellarda, kullanıcı isimlerinde, takma isimlerde, şirket isimlerinde vs.) Türkçe yerine yabancı isimler koymaya devam edip üretmezsek olacağı bu zaten. Neyse burası Windows 10 ile alakalı bir sayfa. Kullanıcılar kulübü sayfamıza kayalım hala yazacak bir şeylerimiz var ise.

Yanlış anlamışsın :D bizim uretme kapasitemiz daha yüksek olduğu için her ek, her yeni kelime veya her kelimenin tanıtılması çok zor olur eğer yapılırsada çok fazla yer kaplayacağına eminim. Yani gelirsede kullanacağımı hiç zannetmiyorum, gerçekten kullanırım telefona elimi sürmem her şeyi cortana yapar diyen biri varsa ki olmaz, hadi yine ufak işleri halleden olurda hava atmaya çalışmak yerine başka kullanan olmaz

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ne yani zoru görünce kaçan bir pencereden ne beklersin bn ce ilk çıkan dillerden olacağız ms zoru sever

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

...decode...

...decode...

Üye
Bari Windows 10 for Phones'a ilişkin küçük de olsa bir şeyler söyleseler :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
24 Ağustos 2015, Windows 95'in 20. yıldönümü. Belki Microsoft sürpriz yapar :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, kahraman333333, emz ve 4 diğerleri
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Wp10 ile ilgili hiç sızıntı yok. Wp 8.1 bayağı sızmıştı
Microsoft bu kez sızıntı yapan tüm yerleri sağlam izole etmiş. Zerre kadar sızıntı yok. O izolasyon yapan ustayı bulup benim evdeki su tesisatını da yaptırmayı düşünüyorum:kop2:

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97, Krnl386, suyunsesi ve 8 diğerleri
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
21 ocakta Windows 10 la ilgili daha geniş bilgi vereceklermiş belki Windows 10 For Phone la ilgili de o zaman bilgiler gelir

Emre

Üye
Microsoft bu kez sızıntı yapan tüm yerleri sağlam izole etmiş. Zerre kadar sızıntı yok. O izolasyon yapan ustayı bulup benim evdeki su tesisatını da yaptırmayı düşünüyorum:kop2:
Sızıntı Yapan Nokia Elemanlarıydı Zaten..

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Rock Ve Roll, emz ve 1 kişi daha
kahraman333333

kahraman333333

Üye
Abi bune yaaaaa

skynet

Üye
Sızıntı krizine girdik iyimi :kop2:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Aybin.Kilic
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
etkinliğe CEO Satya Nadella, Windows Şefi Terry Meyerson, Xbox operasyonu başkanı Phil Spencer ve tabi ki Microsoft etkinliklerinin değişmez ismi Windows Phone ve İnternet Explorer’ın patronu Joe Belfiore katılıyor. Bu durumda baya bir ses getirecek tanıtım toplantısı düzenlenecek diyebiliriz

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, suyunsesi, Rainesto ve 5 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
etkinliğe CEO Satya Nadella, Windows Şefi Terry Meyerson, Xbox operasyonu başkanı Phil Spencer ve tabi ki Microsoft etkinliklerinin değişmez ismi Windows Phone ve İnternet Explorer’ın patronu Joe Belfiore katılıyor. Bu durumda baya bir ses getirecek tanıtım toplantısı düzenlenecek diyebiliriz

Demirbaşlar toplantısı :kıskıs:

O toplantıda hiçbir şey açıklanmasa bile, ekip başlı başına el bombası gibi :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Basteryus, Sensation ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper, suyunsesi, Rainesto ve 2 diğerleri
Rainesto

Rainesto

Üye
birlikte retricayla selfie yapsalar da şu retricacılardan kurtulsak :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hep birlikte el ele tutuşup kutu kutu pense oynamayacaklarına garanti gözüyle bakıyorum. :P

dakamon

dakamon

Üye
Hep birlikte el ele tutuşup kutu kutu pense oynamayacaklarına garanti gözüyle bakıyorum. :P
Bence gelecekler yok w10 şöyle iyi yok böyle iyi vallahi de süper billahide süper diyip gidecekler :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
En son Elop'un çıkıp 1520 1320 ve 2520 ile beraber Instagram ve Temple Run2 yi duyurduğunu hatırlıyorum. Ne günlerdi ya :) Onun gibi bir etkinlik olması dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: Sensation

Üst Alt