Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ben de bunu anlamıyorum. Android 5.0 çıktı 5.1 de yakında gelecekmiş. Peki o Android 5.0 kaç yıldır bekleniyor haberiniz var mı? Android 4 çıktığında 2011 yılında Android kullanıcıları şunu söylüyordu;

"Yakında Android 5 gelicek bütün cihazlar uçacak"

Hoş ben bir türlü şu Z1'i uçuramadım ya neyse: ?

Haha bayım Z1 i uçuramamk mı bi sanıye androıd üst seviye cihazlara laf atmayın okadarda deıl o tele Laf atıyosanuz eğer sizi tatmin eden telefon daha çıkmamış demektir

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Wp yi seviyorum diyenler; bende seviyorum fakat tek taraflı aşk olmaz başlamadan bittiyse o zaten aşk sayılmaz (muslum Gürses)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Haha bayım Z1 i uçuramamk mı bi sanıye androıd üst seviye cihazlara laf atmayın okadarda deıl o tele Laf atıyosanuz eğer sizi tatmin eden telefon daha çıkmamış demektir
Siz bazı şeyleri ciddi anlamda gözünüzde büyütmüşsünüz. Bu sorunu bir tek değil kullanan herkes yaşıyor.

Bugüne kadar HTC One M8 dışında telefon gibi telefon olan sorunsuz ve akıcı Android telefon benim elime geçmedi. Note 4'ü daha denemedim ona bişey diyemem.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Siz bazı şeyleri ciddi anlamda gözünüzde büyütmüşsünüz. Bu sorunu bir tek değil kullanan herkes yaşıyor.

Bugüne kadar HTC One M8 dışında telefon gibi telefon olan sorunsuz ve akıcı Android telefon benim elime geçmedi. Note 4'ü daha denemedim ona bişey diyemem.

Zaten hiç karşıdakini haklı görmedin ki abi neyse z1de neymiş alüminyum folyo

dakamon

dakamon

Üye
Valla g2 kullanan abim var bende lumia kullanıyorum adam her konusu açılınca beni eziyor bir özelliği geldiğinden bahsediyorum yada bir uygulamanın. Bana acıyon gozlerle bakıyor bende o özellik vardı zaten boşver şunu gel sana da bi g2 alalım diyor ama sistemi seviyorum. Zaten şu telefonu 1 yıl içinde satmamış insan sistemi çok seven insandır. Yoksa pek fazla neden yok.

luckysleven

luckysleven

Üye
Bu arada ekrana cift tik olayini htc de yapmis. Bu patentli bir ozellik degilmi ?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Alo diyeceğiz, sosyal kalacağız, ofis olarak çalıştıracağız, bilmediklerimizi soracağız, hatıralar atacağız, eğlencesine bakacağız. Bunların hepsini tam yapabilen ve bize yardımcı olabilen telefon gerçekten akıllı telefondur. Yarım yamalak yapan, sendeleyen, yarım akıllı telefondur. :) Olaya birde buradan bakın. Sizin telefonlarınız bunları yüzde kaç yapabiliyor. İtiraf ediyorum benim Lumia 920 telefonum benim ihtiyaçlarım karşısında bunları en fazla %80 - 85 yapabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
dakamon

dakamon

Üye
luckysleven

luckysleven

Üye
Herşeyde patentli değildir canım :) böyle ıvır zıvır şeylerin patenti de varsa vay haline firmaların.

Valla bilemedim hani ivir zivir denecek bir ozellik de degil sanki : ) yani apple in yana kaydirarak acilan kilidi patentliyse bu niye olmasin : ) hos degilmis nokia onuda becerememis

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Valla bilemedim hani ivir zivir denecek bir ozellik de degil sanki : ) yani apple in yana kaydirarak acilan kilidi patentliyse bu niye olmasin : ) hos degilmis nokia onuda becerememis
Hayır o özellik Nokia Patenti idi Microsoft'a geçti patent kullanım hakkı. Fakat geçtiğimiz aylarda benim de haberlerini yaptığım üzere Nokia, HTC cihazlarının Almanya ve İngiltere satışlarını Nokia patentlerinin ihlali nedeniyle durdurmuştu. Bu karardan sonra HTC Nokia ile patentlerinin kullanımı konusunda anlaştı. HTC, Nokia patentlerin için cihaz başına kayda değer bir ücret ödemeye başladı.

Anroid dünyasının en sorunsuz telefonu m8dir. Diğer her cihazda sorun var bizzat gördüm
Evet son bir yıl içinde kullandığım Android cihazlar; SGS4,Xperia Z1,Note3 ve One M8. En sorunsuz cihaz kesinlikle One M8 fakat onun da kamerası tatmin etmedi. Fakar bunu yaşamayan anlatamazsın.

Önümüzdeki hafta yeni bir deneyim olsun diye ASUS ZenFone edinicem bakalım intel işlemci nasılmış

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
Hayır o özellik Nokia Patenti idi Microsoft'a geçti patent kullanım hakkı. Fakat geçtiğimiz aylarda benim de haberlerini yaptığım üzere Nokia, HTC cihazlarının Almanya ve İngiltere satışlarını Nokia patentlerinin ihlali nedeniyle durdurmuştu. Bu karardan sonra HTC Nokia ile patentlerinin kullanımı konusunda anlaştı. HTC, Nokia patentlerin için cihaz başına kayda değer bir ücret ödemeye başladı.

Evet son bir yıl içinde kullandığım Android cihazlar; SGS4,Xperia Z1,Note3 ve One M8. En sorunsuz cihaz kesinlikle One M8 fakat onun da kamerası tatmin etmedi. Fakar bunu yaşamayan anlatamazsın.

Önümüzdeki hafta yeni bir deneyim olsun diye ASUS ZenFone edinicem bakalım intel işlemci nasılmış

Zenfone kullanma sansim oldu kisa bir sure. Hani biraz yuklenirsen can cekisecekmis havasi var telefonda. Cok hafif bir telefon ama kasada kalitesiz malzeme kullanmislar yani bu meshur bukulme testini ona uygulasan gofret gibi dagilir. Hp nin phablet tadinda bir cihazi var onu merak ediyorum aslinda slate6 diye bir model.

dakamon

dakamon

Üye

Asus zenfone uygun fiyat ve asus kalitesinde iyi bir telefon. İyi bir telefon fiyatına göre. İntel işlemciye bende olumsuz bakıyordum ama kullanınca tek kotu yanı güç tüketimiydi onun dışında bir şeyi yok. İyi işler yapıyor. :) android 5.0 gelince daha da hızlanır. 2gb ram var. 700 tl para veriyorsun

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Asus zenfone uygun fiyat ve asus kalitesinde iyi bir telefon. İyi bir telefon fiyatına göre. İntel işlemciye bende olumsuz bakıyordum ama kullanınca tek kotu yanı güç tüketimiydi onun dışında bir şeyi yok. İyi işler yapıyor. :) android 5.0 gelince daha da hızlanır. 2gb ram var. 700 tl para veriyorsun
Zenfone serisi tam fiyasko. İntel işemciler mobilde vasat bir performans veriyor

fraps34

Üye
Ben wp konusunda hüsrana uğradım. Geçen gün mağazada sony z2 yi inceledim. Vallaha bana uzay mekiği gibi geldi.Arayüz olsun , kısayollar olsun , kamera olsun , hız vss.. Wp çok geride kaldı çok , telefonu elime alınca sanki 2007 model telefon kullanıyormuşum hissine kapılıyorum.

İsterse wp11 gelsin zihniyet değişmediği sürece bu sistem yerinde saymaya devam eder.

luckysleven

luckysleven

Üye
Ben wp konusunda hüsrana uğradım. Geçen gün mağazada sony z2 yi inceledim. Vallaha bana uzay mekiği gibi geldi.Arayüz olsun , kısayollar olsun , kamera olsun , hız vss.. Wp çok geride kaldı çok , telefonu elime alınca sanki 2007 model telefon kullanıyormuşum hissine kapılıyorum.

İsterse wp11 gelsin zihniyet değişmediği sürece bu sistem yerinde saymaya devam eder.

Hocam z2 g3 note4 ip6 bunlarla wp yi kiyaslarsan aninda telefonundan sogursun. Bunlar artik asmis cihazlar yani belirli bir seviyeyi gecmisler artik kendi aralarinda devam ediyorlar. Senin kiyaslama yapacaklarin belli asus casper samsungun 2-3 modeli belki huawei falan..

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Aynen kardeşim

Üst Alt