Duyuru Windows 10 Mobile Geliyor [Etkinlik Bitti]

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ben wp konusunda hüsrana uğradım. Geçen gün mağazada sony z2 yi inceledim. Vallaha bana uzay mekiği gibi geldi.Arayüz olsun , kısayollar olsun , kamera olsun , hız vss.. Wp çok geride kaldı çok , telefonu elime alınca sanki 2007 model telefon kullanıyormuşum hissine kapılıyorum.

İsterse wp11 gelsin zihniyet değişmediği sürece bu sistem yerinde saymaya devam eder.

Mağazadaki z2 de kullandığın programlar yuklumuydu ?

dakamon

dakamon

Üye
Zenfone serisi tam fiyasko. İntel işemciler mobilde vasat bir performans veriyor

Nasıl bir zenfone gorduysen. Herhalde sana başka bir cihaz verdiler. Telefonu kullanan arkadaşlarım var gayet memnunlar. 700 liraya iyi telefon. Alınası bir telefon. Performansıda gayet iyi. Tek sıkıntı pil başkada hiçbir şeyi yok. O fiyata ne alacan başka aynı ozelliklerde.

• Beğen
Tepkiler: byibo
Rainesto

Rainesto

Üye
Birkaç sızıntı olsa bari

kahraman333333

kahraman333333

Üye
çok sıkıcı sızıntı lazım

• Beğen
Tepkiler: Serhan
dakamon

dakamon

Üye
Nisanda devprv verileceğini hesaba katarsak ocak olmadan bir şey beklemeyin. MS tamamen Windows pc ye odaklanmış durumda o yüzden Phone için olanını yakın zamanda sızıntısını göremeyiz bence

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Nisanda devprv verileceğini hesaba katarsak ocak olmadan bir şey beklemeyin. MS tamamen Windows pc ye odaklanmış durumda o yüzden Phone için olanını yakın zamanda sızıntısını göremeyiz bence

İkisinide aynı ekip yapmıyor ki

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
dakamon

dakamon

Üye
Nerden biliyoruz böyle ya :D:D çekirdek yapı aynı. Sistemlerde birleşecekse ekiplerin hep birlikte çalışması çok normal. :) neyse benim dediğim budur ocak olmadan hiçbirşey gelmez diyorum. Şubat nerde kasım aralık nerde

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
L625 benim hızıma yetişemiyor çift ekrana nasıl dayanacak :D ?

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Murat Alper

Murat Alper

Üye
O değilde windows phone'u bırakalım şimdi bir sorum olacak @papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece wp 8.1 final sürümü ne zaman geliyor

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
O değilde windows phone'u bırakalım şimdi bir sorum olacak @papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece wp 8.1 final sürümü ne zaman geliyor
windows 10u bırakalım mı demek istedin? wp8.1 final çıktı zaten, gdr1in finalini bekliyoruz şu an ön izlemesi mevcut, gdr1 final çıkınca aynı anda Denim fw güncellemesi de gelecek.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:ah: mesajımı editleyin lütfen :ah

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar lumia denim İngiltere merkezli O2'ye göre Lumia 930 ve Lumia 1520 için 2014 sonu , diğer telefon modelleri için 2015 yılının başında gelecekmiş . GDR2 nin ise preview for developers kullanıcıları için yakın tarihte yayınlanması bekleniyormuş .

Son düzenleme:
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Arkadaşlar lumia denim İngiltere merkezli O2'ye göre Lumia 930 ve Lumia 1520 için 2014 sonu , diğer telefon modelleri için 2015 yılının başında gelecekmiş . GDR2 nin ise preview for developers kullanıcıları için yakın tarihte yayınlanması bekleniyormuş .

Gdr2 gelecekse o kadar yakında niye hiç sızıntı yok? Yoksa varda ben mi bilmiyorum?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
güzel bir windows phone 10 concept videosu iyi seyirler :)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606
dakamon

dakamon

Üye
Eh işte :) çok çok daha iyileri yapılmıştı

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
güzel bir windows phone 10 concept videosu iyi seyirler :)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eh işte :) çok çok daha iyileri yapılmıştı
ever çok daha iyileri yapılmıştı ama bu konsept wp tarzını bozmadan belli başlı temel özelliklere yönelmiş ki videoda gördüklerimizin bir kaçı için zaten 10da geleceği tahmin ediliyor. w10 tam bu özelliklerle gelirse kimse şaşırmasın :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Video mu paylaştınız?Bende hiç video filan yok sayfada ?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Mesaj bildirimini aşağı çekerek direkt cevap yazabilmek dehşet olur ya hem Windows (Phone)'un basit yapısına da uygun olur.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Serhan

Üst Alt