Duyuru Windows 10 Mobile Beklentileriniz Neler?

30 günlük normal kullanım değerlerim (Video izlemiyorum, download yapmıyorum, whatsapp vb uygulamalar kapalı) 1.5 -2 gb yemişim.
Vodafone cep net olmasa yanmışım

Tepkiler: dilmenibrahim
Diğer cihazların lg g3,note 3 gibi cihazların tanıtım videolarını izliyorumda....çok yol almamız lazım çok
Sen onlarla değil bunlarla uğraş

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün ama bu görsel ile ilgili birileri detay verebilirmi acaba?

Kameranın en iyi şekilde gelişmesini istiyorum.
Cortana'nın Türkçe ve sisteme Türkçe şekilde en iyi entegre
Sonrasında ise Uygulama yapanların işlerine yarayacak şeyler.
Birde şu konseptlerin bazılarının gerçekleşmesi istiyorum(fanteziye kaçayım biraz)

ogzhnoTr

Üye
Yalnız guncellemeyi ulusallaştırmadan, global bi şekilde baksanız daha mutlu olursunuz bence

Bende 2016 sonbahar öncesi gelmez diyenlerdenim.

Şuanda radyo dinliyorum bu kadar basit radyoyu yapsa yapsa wp yapar,nokia yapsaydı eğer otomatik istasyon tarama koyardı ve kanal isimlerini değiştirmeme izin verirdi

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şu hesabın formülünü istiyorum bi de biz hesaplayalım sağlamasını yapalım
ben 15 yılda öğrendim sen hemen öğrenmeye çalışıyorsun. illa direk cennete gidecen yani

Tepkiler: suyunsesi, Esendağlı, pirenuri ve 1 kişi daha
Videoyu yapan çakal kürdistan yazmış anca oraya buraya yazarlar zaten rica etsem silermisiniz midem kalktıda

Tepkiler: ON9
Vay be. Son 1 günün içindeyiz hiç sızıntı yok. Microsoft bu sefer şaşırtacak mı acaba?

Hiç sızıntı olmaması bence çok iyi. Ha beklentileri yüksek tutmamak lazım diyorum. Apiler açılsın geliştirici arkadaşlar bizi fazlaysa mutlu edebilir.