Duyuru Windows 10 Mobile Beklentileriniz Neler?

Fantezi yapmış bazı arkadaşlar.
# fm radyo gorseli düzelsin
# dosya resim müzik gonderimi basitleşsin
# okey plus ve clash of clan gelsin ( ben hiç sevmem ama isteyen çok )
# geliştiricilerin api lere ulaşması kolaylaşsın ve mağaza saçma sapan oyun uygulama dolsun

dakamon

Üye
Klasik wp arayuzune sagdik kalarak platformar arasi en çok ozellige sahip ve gelistiricilere cok fazla imkan taniyan bir isletim sistemi yapmalari. Bide kullancilara daha fazla kisisellestirme ve daha derli topli menü ler.

Tepkiler: suyunsesi
OTG, DNS, VPN, ABS, ESP, DSG Şanzıman, 7 Hava Yastığı ve Kör Nokta Uyarı Sistemi istiyorum

Tepkiler: emz, suyunsesi, omerk88 ve 3 diğerleri
Telefonu yan yatırınca karolar ona uygun dönerse çok iyi olabilir

Tepkiler: suyunsesi ve skynet
Arkadaşlar zaten söylemiş gerekenleri bende ilk olarak şu klavye de yatay konuma gelince sol ve üst tarafta büyük boşluk oluyo bunun düzeltilmesini;klavye arasındaki harf araları çok sık olduğu için hızlı yazmak çok zor oluyo ondan dolayı yeni klavye tasarımıyla beraber daha güzel bir klavye bekliyorum

Ek klavye apisi verilirse mağazaya klavye uygulamaları gelebilir

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ek klavye apisi verilirse mağazaya klavye uygulamaları gelebilir
Bunu aylar önce Joe Belfiore'a sormuştum üçüncü parti klavye uygulamalarına izin verecek misiniz diye ama bu konuda sessiz kalmayı tercih ediyorum demişti.

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kesinlikle var abi. İyi bir güncelleme gelirse. Dolu dolu olursa ve üreticilere daha özgür davranırsa ureticilerin de uygulamaya desteği fazla olur
Mevcut izinlerin nelere izin verdiğini Candy Crash Saga bize gösterdi. Mükemmel ram yönetimi ve fast resume özelliğini kusursuz kodlsmışlar. Uygulama kalitesi işi geliştiricilerin istemesiyle alakalı. Bu da platorun daha çok kullanıcıya ulaşmasına bağlı.

Tepkiler: Rainesto

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Umarım daha sonra fikri değişmiştir
Bu konuda mutlaka çalışmaları vardır. Ama Apple bile bu özelliğe desteğini İos 8'de açarken büyük önemli bir adım gibi sunmuştu. Microsoft da böyle bir şeyi önemli tanıtım yaparken kullanmak isteyebilir. Bu durumda bizim sorularımızı geçiştirmek zorunda kalıyorlar.

iOS da zaten klavye tasarımı çok iyi,harfler arası boşluklar iyi olduğu için hızlı yazım mümkün oluyo ama tabi sonuçta apple da bu konuyu geliştiricilere iOS 8 ile açmakla geç kalmıştı,inşallah wp 10 da yeni klavye tasarımını da görebiliriz

İsteklerimizden ziyade beklentilerim :
A ) Gelişmiş bir ağ bağlantısı (Dns , eudoroam v.s)
B ) Usb otg desteği ( Usb bellek, fare, klavye vs. bağlantısı)
C ) Multi Windows (Çoklu pencere)
D ) Cortana ablamız artık Türkçe teşrif etsin yani
E ) Varsayılan uygulama seçebilme özgürlüğü (Çok mu şey istedim acaba)
F ) Menü de klasör özelliği (Daha derli toplu bir menü için çok güzel olur diye düşünüyorum)
G ) Mağaza satın alma geçmişinden istediğimiz uygulamaları silmek (Her sıfırlama sonrası geri yükleme kabus olmasın)
I ) Tam kapsamlı bir yedekleme sistemi (Yüklü uygulamaları istediğimiz şekilde geri yüklemek için mağazadan indirmeye mecbur kalmayalım. Şimdi resetlesem cihazı minimum 10 gb civarında download yapmam lazım. Kabusssss)
J ) Esnek api desteği. (Geliştiricilerin önünü açmak lazım)
K ) Klavyeye ince bir ayar ( Yatay modda o yerleşim skandal)
L ) Bildirim merkezinde daha çok kısayol (Tercihleri bize bıraksalar tadından yenmez)

Daha yazarım da arkadaşlar okudukça sıkılır diye şimdilik bu kadar diyelim

Tepkiler: suyunsesi ve ErturkSahin

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

E ve G maddesine kesinlikle katılıyorum .

Tepkiler: Aybin.Kilic
Arkadaşların yazdıklarının hepsine katılıyorum. Hemen hemen hepsi de istediklerim arasında yer alıyor. Benim fazla ekleyebileceğim birşey yok ama şunları da eklemek istiyorum.
MS nin kendi uygulamalarının (Skype, Office, Haritalar vs.) çok daha gelişkin olarak sistemde yeralması. Örneğin skype ile her türden dosya aktarımı. (Belgeler, müzikler, videolar, sıkıştırılmış dosyalar v.s. ... ).
Office uygulamalarının önceliği ve geliştirilmesi vs.
Ancak Türkçe Cortananın ayrı bir yeri var. Ne kadar hızlı gelirse o kadar büyük reklam kaynağı olur

Tepkiler: StartTheGame

Evet artık şu dosya gönderimi olayını da serbest bıraksınlar bir zahmet.
Whatsapp ve Skype'dan dilediğimiz dosya türünü gönderebilelim.

Rainesto

Üye
Birisi wp 8.1 den beklentileriniz ne konusu linki atsın

Guncelleme gelmeden 1320 nin satilmasini bekliyorum hala satamadim arkadas