Wild Blood v1.1.1

Sponsorlu Bağlantılar

Ziya Aygün

Ziya Aygün

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar

osmanayman

osmanayman

Üye
Unreal Engine oyun motoru... Boru mu?.. :oke:

kapadokyalıusta

Üye
arkadaşlar benim tablette oynanırmı bu oyunu arıyordum tabletin markası polypad 7208 hd bi sorum daha var benim bilgisayarım yok nasıl yükleriz bu oyunu

Ziya Aygün

Ziya Aygün

Üye
    Konu Sahibi
Denemek lazım. Tabletten wifi ile nete giriniz ve buradan ilk sayfadan offline apk linkini ve sd dataları indirin. Sd data dosyalarını açmak için AndroZip File Manager isimli uygulamayı indirin ve dosyaları söylenen yere çıkartıp deneyin.

kapadokyalıusta

Üye
Denemek lazım. Tabletten wifi ile nete giriniz ve buradan ilk sayfadan offline apk linkini ve sd dataları indirin. Sd data dosyalarını açmak için AndroZip File Manager isimli uygulamayı indirin ve dosyaları söylenen yere çıkartıp deneyin.

teşekkürler kardeş deneyecem

kapadokyalıusta

Üye
en sonunda bu oyunu yükleyip açmayı başardım bu oyunu paylaşan arkadaşa teşekkürler ve ziya kardeşede teşekkürler ama senin dediğin androzip hata veriyor başka programla hallettim bilgisayara gerek kalmadan

Ziya Aygün

Ziya Aygün

Üye
    Konu Sahibi
osmanayman

osmanayman

Üye
Telefonum "rootlu" ve sorunsuz oynuyorum... :oke:

Türe

Türe

Üye
Denedim. Neyse şimdi bir daha deneyeyim

esokmen

esokmen

Üye
Teşekkürler

mesutgaga

mesutgaga

Üye
en sonunda bu oyunu yükleyip açmayı başardım bu oyunu paylaşan arkadaşa teşekkürler ve ziya kardeşede teşekkürler ama senin dediğin androzip hata veriyor başka programla hallettim bilgisayara gerek kalmadan

hangi programı kullandınız .bende kullandıgım programdan hata alıyorum sade 60 mb ayrıstırıyor

kapadokyalıusta

Üye
Ziya Aygün

Ziya Aygün

Üye
    Konu Sahibi
İyi oyunlar :)

mesutgaga

mesutgaga

Üye
part 2 deki dosya boyutu 500 mb cıktı bu normalmi

Ziya Aygün

Ziya Aygün

Üye
    Konu Sahibi
part 2 deki dosya boyutu 500 mb cıktı bu normalmi

Part2 derken ?
Tek tek falan çıkartmıyorsun umarım.
Part 1i aç ve içindeki klasörü bilgisayarına çıkart tüm partlar otomatik çıkacaktır sonra anlatıldığı şekilde kurulumu yapabilirsin.

Nasrettin47

Üye
oyuna girdiğim gibi direk oyundan atıyor.

- - - Eklendi - - -

Rootsuz-Offline olanı kurdum oyun açılıyor fakat wild blood çıkıyor 10 15 saniye sonra kapanıyor
benmkide öyle direk atıyor

mesutgaga

mesutgaga

Üye
bilgisayardan yapmıyorum ben

mesutgaga

mesutgaga

Üye
XPOLORE u yükledim ama ayrıştır veya cıkart diye bi secenek yok

Üst Alt