FeLonieS
Üye
Android/data dizinine atacaksınız hocam.kurulumunu nasıl yapcm? obb mi data mı?
Android/data dizinine atacaksınız hocam.kurulumunu nasıl yapcm? obb mi data mı?
Apk'yi kurun.Dosyayı Android/Data'ya atın.Oyuna girerken internet bağlantınız açık olsun.kurulumunu nasıl yapcm? obb mi data mı?
Rica ederimcevap için teşekkürler.
Deneyinşuan modlu olanı yüklüyorum. olumlu olumsuz sonucu yazarm (hTc one)

Rica ederim iyi oyunlarmodlu sürümü hTc one da sorunsuz çalışıyor tekrar teşükkürler![]()

Maşallahşuan telde o kadar güzel oyunlar varki hangisni oynayayım şaşırmış durumdaym
32 gb dan 5 gb boş alan var![]()

Neler yüklü öyle hocam 32 gb hafızadan 5 gbya kadar indirmişsiniz.şuan telde o kadar güzel oyunlar varki hangisni oynayayım şaşırmış durumdaym
32 gb dan 5 gb boş alan var![]()

2000 resim 15 oyun 30 uygulama 2000 müzikNeler yüklü öyle hocam 32 gb hafızadan 5 gbya kadar indirmişsiniz.![]()

Htc one 'da zorlanacak tarzdan bir cihaz zaten şekli hasta ediyor beni.2000 resim 15 oyun 30 uygulama 2000 müzik
o kadar para verdik bi zahmet kaldrsın bunları da. ben zaten laptop olsun cep telefonu olsun zorlu çalıştırırm hep yapım bu
yüklü oyunları merak ettysnz buyrun https://www.maxicep.com/forum/konu/android-cihazinizda-hangi-oyunlar-var.838659/

Evet sorunsuz çalışıyor.Mod Çalışıyormu ?
Eksik indirmeden kaynaklanıyordur o sorun.Tekrar indirin.Hocam modlu datayi indirdim ama rar dosyalari bozulmuş rardan cikarirken hata veriyor bilginize
Dostum bak şimdi.Masaüstüne boş bir klasör oluştur ve modlu apk+data başlığı altındaki linklerin hepsini indir.Hepsini o klasöre topla ve çıkar.Çıkartma hatası eksik indirmeden kaynaklanır.Ufacık bir şey bile hataya sebep olabilir.O yüzden bir download manager kullanarak indir.Partlarda sıkıntı yok.Olsa öteki arkadaşlarda da sıkıntı olurdu.Hemen deniyorumBurak part 2 nin rar i indirdim 2 defa dosya cikartma hatasi diyor birde sen denermisin partm2 yiBu oyunu çok istiyorum ama yukleyip oynamak nasip olmadi çok uğraştm yardimci olursan minnettar kalirim
yan,.. ben bile dün indrdimDostum bak şimdi.Masaüstüne boş bir klasör oluştur ve modlu apk+data başlığı altındaki linklerin hepsini indir.Hepsini o klasöre topla ve çıkar.Çıkartma hatası eksik indirmeden kaynaklanır.Ufacık bir şey bile hataya sebep olabilir.O yüzden bir download manager kullanarak indir.Partlarda sıkıntı yok.Olsa öteki arkadaşlarda da sıkıntı olurdu.