Wild Blood v1.1.1 (Unlimited Coins)

Sponsorlu Bağlantılar

By_Casparov

By_Casparov

Üye
cevap için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Joker
By_Casparov

By_Casparov

Üye
şuan modlu olanı yüklüyorum. olumlu olumsuz sonucu yazarm (hTc one)

• Beğen
By_Casparov

By_Casparov

Üye
modlu sürümü hTc one da sorunsuz çalışıyor tekrar teşükkürler :maxicep:

• Beğen
By_Casparov

By_Casparov

Üye
şuan telde o kadar güzel oyunlar varki hangisni oynayayım şaşırmış durumdaym :D
32 gb dan 5 gb boş alan var :D

• Beğen
FeLonieS

FeLonieS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Joker ve By_Casparov
LeanbLack

LeanbLack

Üye
Mod Çalışıyormu ?

• Beğen
kalem53

kalem53

Üye
Hocam modlu datayi indirdim ama rar dosyalari bozulmuş rardan cikarirken hata veriyor bilginize

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kalem53

kalem53

Üye
Hemen deniyorumBurak part 2 nin rar i indirdim 2 defa dosya cikartma hatasi diyor birde sen denermisin partm2 yiBu oyunu çok istiyorum ama yukleyip oynamak nasip olmadi çok uğraştm yardimci olursan minnettar kalirim

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hemen deniyorumBurak part 2 nin rar i indirdim 2 defa dosya cikartma hatasi diyor birde sen denermisin partm2 yiBu oyunu çok istiyorum ama yukleyip oynamak nasip olmadi çok uğraştm yardimci olursan minnettar kalirim
Dostum bak şimdi.Masaüstüne boş bir klasör oluştur ve modlu apk+data başlığı altındaki linklerin hepsini indir.Hepsini o klasöre topla ve çıkar.Çıkartma hatası eksik indirmeden kaynaklanır.Ufacık bir şey bile hataya sebep olabilir.O yüzden bir download manager kullanarak indir.Partlarda sıkıntı yok.Olsa öteki arkadaşlarda da sıkıntı olurdu.

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Dostum bak şimdi.Masaüstüne boş bir klasör oluştur ve modlu apk+data başlığı altındaki linklerin hepsini indir.Hepsini o klasöre topla ve çıkar.Çıkartma hatası eksik indirmeden kaynaklanır.Ufacık bir şey bile hataya sebep olabilir.O yüzden bir download manager kullanarak indir.Partlarda sıkıntı yok.Olsa öteki arkadaşlarda da sıkıntı olurdu.
yan,.. ben bile dün indrdim

• Beğen