Wild Blood v.1.0.7 -süper ötesi bir oyun- SADECE GİRİP BAKIN ;)

Sponsorlu Bağlantılar

lost111

Üye
oyunu indirdim ve çalışıyor fakat sanırım güncelleme gelmiş ve güncelleme yapamıyorum ve de oyunda hiç bir bölüme tıklayamıyorum güncelle butonu hariç. güncelle dediğim vakit playstore açılıyor fakat herhangi güncellemede yapamıyorum.

dragonay3

Üye
Kardesim simdi ben tum licence verifying files bu asamalari gectim ve ekrana kocaman wild blood yaziyor. sag altta bi yuvarlak surekli donuyor braz bekliyorum ana ekrana donup wifi kapatiyorum tekrar giriyorum ve o hala donuyo. biraz gecince de ekran siyah olup atiyo. yardim edermisinz

umutcnckr24

Üye
Arkadaşım 7zip İle ben O dosyanın içindekilerini yapamıyorum Lütfen yardım et :(

karali55

Üye
dosyayı telefona kopyalarken CachedProgramKeys.txt ögesini koplayamak istiyormusunuz diyor evet diyorum sonra ending.m4v, LevelMovie.m4v ögesini dönüştürmek istiyormusunuz diyor evet sonra bunlar içinde aynı seyi soruyor FPSChart_Postamble.html, FPSChart_Preamble.html, FPSChart_Row.htm, MemoryChart_Postamble.html,MemoryChart_Preamble.html, MemoryChart_Row.html, eventParameters.xml, ögesini koplayamak istiyormusunuz diyor

yanlış olan bir şey mi var ? yardımcı olun lütfen.

Ziya Aygün

Ziya Aygün

Üye
Size üstte yeni versyon attık girin deneyin hatasız ve en son versyon o.

sezgin_17

Üye
Linkler aolmus haliba indirme sayfasina ulasamiyorum bilgisi olan warmi arkadaslar?

batuhan.m

Üye
telefonum nexus 4 rootsuz. oyunu açtığımda checking required files diyor bekledikten sonra da You do not have enough avaialeble space on your memory card to install game........ benden telefonun içinden birkaç dosya silmemi istiyor açıkçası fakat gayet boş alan var telefonda 8 gb kadar. sorun ne yardım edebilcek var mı

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
galiba şu an için yok...

volverine_007

Üye
slm dostum bunun yeni versiyonu çıktı biliyosundur v 1.1.1 kardeş şimdi ben indirdim bi yerden bu oyunu ama açamadım hem obb dosyasını istiyo açmak için hemde data dosyasını oda 2.200mb falan yapıyo benim hafıza 2 gb kartta okumuyo son çıkan bir kaç oyunda böle oldu hem obb istedi hem de data yı nasıl olyo buiş kardeş biliyosan bi yardım ett bu seninki sadece datayla çalıştı obb den çıkardımda bi yardım etsen biliyosan obb siz sadece datayla çalıştırmak istiyorum yeni versiyonunu

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
slm dostum bunun yeni versiyonu çıktı biliyosundur v 1.1.1 kardeş şimdi ben indirdim bi yerden bu oyunu ama açamadım hem obb dosyasını istiyo açmak için hemde data dosyasını oda 2.200mb falan yapıyo benim hafıza 2 gb kartta okumuyo son çıkan bir kaç oyunda böle oldu hem obb istedi hem de data yı nasıl olyo buiş kardeş biliyosan bi yardım ett bu seninki sadece datayla çalıştı obb den çıkardımda bi yardım etsen biliyosan obb siz sadece datayla çalıştırmak istiyorum yeni versiyonunu

yeni versiyonun paylaşımını yapan arkadaşa sorabilirsin bunu.

sercan42_

Üye
Sagol

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

aBouT

aBouT

Üye
pek beğenmedim ben ama paylaşım için tşkler.

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
saygı duyarım

tam1afyonlu

Üye
Alternatif olarak zippyshare linki de olsa super olurdur. Yinede eline emegine saglik umarim en kisa zamanda zippyshare liknleri de yuklenir.

musty-54

Üye
Oyunu indirmek için hangi dosyaları indirmem gerekiyor yardım Lütfen

yuxexexy

yuxexexy

Üye
Tşk oyun güzel ama bnm tel Kaldırmaz

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
Alternatif olarak zippyshare linki de olsa super olurdur. Yinede eline emegine saglik umarim en kisa zamanda zippyshare liknleri de yuklenir.

Zippyshare şu an için mümkün değil fakat mediafire a upload edeceğim yakın zamanda eklenir linkler.

- - - Eklendi - - -

Oyunu indirmek için hangi dosyaları indirmem gerekiyor yardım Lütfen

en başta apk ve sd data dosyalarını indirmen gerekiyor sonra cihazın için rootlu yada rootsuz yönteme göre kalan işlemleri tamamlayarak oyunu oynayabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Tşk oyun güzel ama bnm tel Kaldırmaz

Sağlık olsun yorumunuz için teşekkürler yine de :)

FeLonieS

FeLonieS

Üye
The download failed. Please try again ! [link download in progress ]
Verdiğiniz premium creator'de böyle bir sorunla karşılaşıyorum.

Üst Alt