arkadaşlar ben şu şekilde kurdum
rootlu tabletim android aurora 2
öncelikle cihaz offline olsun ben öyle açabildim wireless bağlı iken denemedim
1 - apk yi kurdum
2 - sdcard / Android / data içine klasörünü oluşturdum com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM /files / klasörüne obb dosyayı attım
yani "sdcard/android/data/com.gameloft.android.anmp.gloftwbhm/files" içerisine
3 - oyunun obb dosyasının adını da "main.107.com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM. obb" olarak değiştirdim
4 - 2. ve 3. adımdaki işlemlerin aynısını sdcard/android/obb içerisine attım (bende böyle çalıştı =) 5 - titanium backup dosyasını kendi yedek aldığı klasörün içine attım ve titanum backuptan uygulamayı geri yükle dedim
ve oyunu açtım bu kadar
oyun gerçekten güzele benziyor
yardim eder misiniz .s oyunu yukledim herseyi yaptim oyun aciliyor sag alt kosede yuvarlak bisey donuyor sonra oyundan atiyor bu arada telefon galaxy s2 rootlu yardim acilll
yüklediğin şeyler ramini şişirmiştir. bu oyunu da açınca sistem otomatik kapatıyordur...
yükleyen arkadaşa: kardeş torrent linki paylaşırsan yüksek mb li sd datalarda herkezden dua alırsın emin ol ben yabancı bir siteden torren linki buldum 15 dk da çektim öbür türlü bilmiyorum çok sıkıntı oluyor. paylaşımın için sağol
yüklediğin şeyler ramini şişirmiştir. bu oyunu da açınca sistem otomatik kapatıyordur...
yükleyen arkadaşa: kardeş torrent linki paylaşırsan yüksek mb li sd datalarda herkezden dua alırsın emin ol ben yabancı bir siteden torren linki buldum 15 dk da çektim öbür türlü bilmiyorum çok sıkıntı oluyor. paylaşımın için sağol
Hayır görmedim fakat şu anda vemiş olduğum premium link generator üzerinden aynı anda 1'den fazla turbobit linkinden indirme yapabilirmisiniz mediafire bunu sağlıyor mu acaba ???