ahetahet
Üye
oyun mukemmel xperia s de sorunsuz calısıyor bu arada rootsuz calısıyor
- - - Eklendi - - -
bu arada rootsuz calıstırmak ıcın obb uzantılı dosyayı cıkartmak ıcın 7zip adlı bir program var onu indirip kurarak cıkartabılırsınız yanı demek ıstedıgım obb dosyasını cıkartmadan yanı tek bır verı olarak files klasorune attıktan sonra android/data vs kısmana atarsanız oyun calısmaz beyler bu konuya dıkkat edın
karşim ben soyle yaptım önce apk yükledim apk den oyunu indirmeye calısında you delete 0 mgby felan bi şeler geliyor. neyse onu bıraktım sonra bu konudaki dosyaları indirdim dğin gibi rardan çıakrdım çıkaında 7zip ile açtım adnroit-data da oyun klasoru gözükmemisti onuda kendim olusrutdum içine atım oyuna wifi kapalı iken direk atıyor açıkkende loding yazısından sonra direk aatıyr yadımcı olurmusun telim rootsuz kaç gündür uğrasıyorum
- - - Eklendi - - -
arkadasşlar herşeyi uyguladım telim rootsuz ala loodingden sonra oyundan atıyor bi yardımcı olurmusunz başka yerden yükleyen arkadaşlar neden yuklediğinizi yazarmısınız lütfen
karşim ben soyle yaptım önce apk yükledim apk den oyunu indirmeye calısında you delete 0 mgby felan bi şeler geliyor. neyse onu bıraktım sonra bu konudaki dosyaları indirdim dğin gibi rardan çıakrdım çıkaında 7zip ile açtım adnroit-data da oyun klasoru gözükmemisti onuda kendim olusrutdum içine atım oyuna wifi kapalı iken direk atıyor açıkkende loding yazısından sonra direk aatıyr yadımcı olurmusun telim rootsuz kaç gündür uğrasıyorum
- - - Eklendi - - -
arkadasşlar herşeyi uyguladım telim rootsuz ala loodingden sonra oyundan atıyor bi yardımcı olurmusunz başka yerden yükleyen arkadaşlar neden yuklediğinizi yazarmısınız lütfen
dun yukleme sorunu nu sozdum 7 zip ile hersey hal oluyor obb olması kafamı karıstırdıı onu da acmak lazım mıs arkadasım emegıne saglık tekrardan ......baska oyunlarınıu da bekliyorum ..
eline sağlık arkadaşım. oyunu sorunsuz bi şekilde kurdum gerçekten güzel bir oyun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızrkadaşlar buyrun sizin için indirdim ve mediafire ye upload ettim:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Teşekkürü çok görmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?