Wild Blood v.1.0.7 -süper ötesi bir oyun- SADECE GİRİP BAKIN ;)

Şu apkları adam gibi sitelere yüklesenizde bende indirsem . . . NOTE 2

Konu Sahibi
indirmek için oldukça uygun bir siteye yüklendi dosyalar.

bu oyun bana 5 yıl önceki eragon oyunu hatırlatıyor oyunu büyük hayallerle indirdim ama bir türlü yukleyemedim (

Konu Sahibi
yüklemede sıkıntı yaşayan arkadaşların çoğu uğraşlarından sonra oyunu çalıştırmayı başardılar yazılan yorumlara bakıp yüklemenizi yapmanızı öneririm.

troy25

Üye
Dostum hiç açiklayici olmamiş ayrica verdiğin link siteleri 5 para etmez emek verip uğraşmişsin ama başarisiz ek dosya demişsin o inmiyor titanyumbackup klasörüne at demişsin öyle bi klasör yok o program yok keşke daha ayrintili anlatsaydin

Konu Sahibi

Rica ederim.
Rootlu telefon içindi o belirttiğim yöntem yorumlarda anlatanlar var bakmanı öneririm.eklediğim linklerde turbobit çoğunlukta turbobit premium link generator linki üzerinden indirmeyi rahatlıkla yapabilirsin.

sdcard / Android / data / com.gameloft.android.ANMP.GloftWBHM / files /

benim telefonda böyle bi klasör ismi yok benim mi oluşturmam gerek telefonum Galaxy Wonder

Arkadaşlar ben anlatımdaki gibi çalıştıramadım şöyle denedim sdcard/gameloft/games/GloftWBHM klasörünün içine attım çalıştı.. Bilginize palaşım için teşekkürler...

CABBAR

Üye
sd dosyası olanları çalıştıramıyorum ben tablette :

Eifi ile çekemiyor muyu dosyaları ?

Konu Sahibi
sd dataların boyutu yüksek ama bir dene istersen

kaan46e

Üye
Arkadaşlar oyun sorunsuz çalışıyor ancak coin büyük sorun olmaya başladı. Sınırsız coin veya save dosyası var mı acaba bunun ?
İlerde bölümler gerçekten çok zorlaşıyor çünkü.