Wild Blood APK+SD (v1.1.1, Offline) MÜKEMMEL OYUN

badb0y06

Üye
bu oyunun 5-6yerden sdsidir apksıdır yükledim açmıyor, tam oyuna girecekken atıyor

son kez bi daha deniyom açmazsa bu tablette çalıştıran biri yolunu söylemedikçe ellemicem
 

alıntı
 
BEYLER BENIMDE GIRISTE ATIOUDU SONRA OBB DEN CIKARTIP DATA KLASORUNE ATTIM OYUNU ONDAN SONRA ON NUMARA CALISTI TAVSİYE
 
multiplayerda hile mümkün mü ?
 
malesef olmadı. apkyi kaldırdım tekrar ınternetı kapadım. DATa dosyasını Android/data içine attım. apkyi kurdum. yine ekranda gameloft cıktı.sonra oyundan attı.
telefonum Samsung S 4 .bi cözüm bulun lütfen
 

gncosm

Üye
Arkadaslar bende yazılan gibi yaptım gameloft yazısından sonra kapandı fakat indirdigimiz klasorde android /data yı acınca com.gameloft.android.... seklinde bir dosya var bunu tasıyın telefondakı sdcard/android data dosyasının ıcıne ztn burdakı dosyalar com. seklınde baslayan dosyalar ben boyle yaptım snra kurulmus apk dan oyuna gırdım acıldı sızde deneyin
 
Rootsuz telde hile calisiyor mu
 

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
Hepsinde calısıyor
 

OnurAYDN

Üye
Eyvallah kardo.. İndiriyorum
 

hardal00

Üye
    Konu Sahibi
Öd kardeşim butona cöksen yetter
 
Hocam öncelikle iyi günler,Ben oyunu dediğiniz gibi yüklüyorum fakat oyundan atıyor telefonum s4 sorun çıkaracağını sanmıyorum.
Aklıma bir şey takıldı ben multiplayer olanını yükledim talimatları yaptım ama bir yerde hatam olabilir.Sdcard a değilde telefon hafızasına atıyordum hata mı yapmışım ? bunun dışında sd cardıma android dosyası yoktu açtım data ve obb dosyalarını açıp data ya atmayı da denedim ama hala oyundan atıyor ?
 
Oyun atma falan yapıyorsa şunu deneyin; öncelikle datayı kopyalarken bir dosyada hata veriyor ismi"CachedProgramKeys" onu atlayın. Bu dosya data/files/AOWGame/CookedAndroid_ETC/Shaders'in içinde bulunmakta. Kendisi bir metin şeklindedir. Açın için ve bütün metni kopyalayın. Sonra yeni bir metin belgesi açın aynı yerde ve adını "CachedProgramKeys" koyun. İçine kopyaladıklarınızı yapıştırın ve kaydedin. Şimdi bir daha datayı kopyalamaya çalışın hata vermeyecek oyundan atmayacaktır. Denedim
 
Apk dosyası indirdim ama acinca yukleme ekrani gelmiyor. Yardımcı olacak varmı
 
Online apk linki ölmüş
 
Son düzenleme:

mstfkdr

Üye
linkler ölü zaten eski bi konuyu hortlatmışsınız