Yardım Wifi Sorunu acil Yardim S4

Konu Sahibi
Wifi Sorunu acil Yardim S4
Yaklasık 4 ay once 5.0 dan 4.4.2 ye donus yaptim fakat suanda wifi acilmiyor services mod kisminda ap mac null olarak gorunuyor sim karti goruyor ime de sıkıntı yok

formatla istersen kendisine gelsin

Konu Sahibi
Herseyi denedim yazılımi yeniden kurdum burda forumda buldugum bi modem dosyasini flashladim imede sorun yok arastirdim icinden cikamadim 5.0 da kullanmak istemiyorum

telefoncuya götür baksın bi belki yapar

Sanırım odin ile modem kurman lazım. Şu siteyi bi incele

Konu Sahibi
Modem dosyası zaten gerekli olanı burdaki dosyalarda şu oluyor sim kartı görmesine rağmen yalnız acil aramalar diyor telefon suan ben bende bulunan modem dosyasını yükledim yeniden sim kart arama tamam sadece wifi Bluetooth açılıyor qui olup açılmıyor mesele bu 5.0.1 yüklenince düzelir diye umud ediyorum root yapma istemiyorum zaten son çare samsung servise vermek olucak
Modem dosyası zaten gerekli olanı burdaki dosyalarda şu oluyor sim kartı görmesine rağmen yalnız acil aramalar diyor telefon suan ben bende bulunan modem dosyasını yükledim yeniden sim kart arama tamam sadece wifi Bluetooth açılıyor qui olup açılmıyor mesele bu 5.0.1 yüklenince düzelir diye umud ediyorum root yapma istemiyorum zaten son çare samsung servise vermek olucak

versiyon düşürünce maalesef bu hata oluyor. Dediğin gibi en garantili yol eski roma dönüş yapmak gibi görünüyor ancak umduğun sonucu da bulamayabilirsin

Konu Sahibi
Maalesef oyle sıkıntılı durum son olarak 5.0 kurucam duzelirse o sekilde kullanicam artık

Konu Sahibi
Sorun anakart deqisimi ile cozulmustur rootlayip herseyi yapmama ragmen duzelmedi servis yolu gorundu ve anakart deqisti garanti kapsaminda

Sorun anakart deqisimi ile cozulmustur rootlayip herseyi yapmama ragmen duzelmedi servis yolu gorundu ve anakart deqisti garanti kapsaminda
Sorununun çözümünü de anlattığın için teşekkür ederim. Bazı arkadaşlar maalesef sorunlarını nasıl çözdüğünü anlatmadan "hallettim, çözdüm" gibi kısa cevaplar veriyor.
İyi forumlar