Yardım S4 mini I9190 efs problemi??

Sponsorlu Bağlantılar

mummy1990

Üye
    Konu Sahibi
S4 mini I9190 efs problemi??
Selamlar. Malesef 4.4.2 yukledim biraz kullandim ve 4.2.2 ye donmeye karar verdim. Ancak arastirma yapmadim ve haliyle donemedim. 4.2.2 rom yuklemeye calismadan once cwm den mounts and storage kismindan system vs herseyi formatlayip 4.2.2 kurulumunda hata alinca tekrar 4.4.2 kurdum.

Asil sorun burada basliyor. Telefon acildiginda factory mode hatasi geliyor ve wifi otomatik kapaniyor. Efs klasorune girdim ici bombos. Telefon rootlu bu arada. Ancak imei ve mac adres te bi sikinti yok onlar saglam. Efs ye yeni bir dosya yada klasor kopyalayip telefonu kapat ac yaptigimda yine bombos oluyor. Acaba klasor mu kilitlendi yada bunun gibi biseymi oldu. Acil yardim lutfen. Askede oldugum icin imkanlarim kisitli. Bilgisayarlarda haliyle internet yok. Telefondan yapmaya calisiyorum herseyi.

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Tek çare stock roma dönecen çarşıya çıkarken yaparsın

mummy1990

Üye
    Konu Sahibi
Sammobile dan russia 4.4.2 surumunu indirip yukledim. Netice yok. Carsi iznim yok burdaki wirelessten telefona ordan hafiza kartina ordan pcye vs. sekilde yukluyorum. Sammobiledeki de resmi stock rom sanirim. Arkadaslar lutfen yardim.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
eğer efs yedeğiniz yoksa işiniz biraz yaş ya telefona kendi imei sini klon imei gibi bir telefoncudan atıtıracaksınız ya da telefonu arama özellini kullanmadan kullanacaksınız

mummy1990

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar sorunu su sekilde cozdum. Arkadasimin s4 minisini rootlayip philztouch cwm recovery kurdum. Telefonunu efs ile birlikte komple backup yapip hafiza kartina ordan kendi telefonuma kopyaladim yedegi. Restore ettigimde hem eski surume dondum hemde efs ve factory mode problemi asildi. Recovery sonrasinda mac adreslerimiz ayni oldu. Onu da efs klasorundeko wifi klasorune girip 2 dosyada da yazilo mac adresini degistirdim ve problem cozuldu..aciga cikan tek sorun telefon kapali iken sarja taktigimda pil ikonu uzerinde loading resmi cikiyor ve oyle kaliyor. Sarj olan pil seviyesi gorunmuyor. Baskada sorunu yok. Bu soruna yardimci olabilirseniz minnettar olurum.

Üst Alt