Wifi şifresi kırma !

mcalisir

Üye

son anlattığın fabrika reset değil mi? Bizim okulda bir modem bulunuyor o da koridorda yukarıda fakat sen fabrika resetATINCA şifre sıfırlansa da içindeki ttnet kullanici adı ve şifre de sıfırlanğı için bağlantı olmaz diye düşünüyorum

Tepkiler: CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Aynen arkadaşım resetlersen modem içindeki bilgiler de gider Ayrıca wifi şifresi değiştiğinde zaten sorunu birileri fark edecek ve varsa kamera kontrolü yapacaktır. Yani okul modemiyle oynama sakın.

Kirarsan bizede haber ver tamam mi kardeşim...

cyber

Üye
wifi kırmak kolay android de meego da pro var diye biliyorm

theseusx

Üye
daha bilgisayarlar için öyle normal bilgisayar bilgisine sahip bir program yok bir de bunun telefon için olanı mı ? Bence hiç uğraşmayın. Bu işi anca yüksek pc bilgisi sahipleri yapar öyle forumlarda program arayıp hadi wi-fi şifresi kıralım diye bir olay olmaz

ulasada

Üye
beini programıyla kırabilirsiniz

Boş iş gidip helaliyle gsm paketi yap uğraşma boşuna

Geçen gün oviden indirdim bi tane Wifi Hacker diye program. Şifre veriyor ama sallayarak veriyo. Yanlış şifre yani.

benim bir arkadaşım var ben kendim gördüm adam bütün mahallenin şifreleri ni kırmış ama büyük bir yönlü anten yapmış kendisi ve linux işletim sistemi kullanıyor . Hatta aldığı sinyalleri dağıta biliyor .çok zor olduğunu söyledi.

O programın açıklamasında yazıyor ama şaka amaçlı olduğu

Anil-D

Üye
okulların sifresi genellikle adı ve kurulus yilı. oluyor

asadas74

Üye
ben wep wpa ve wpa2 gibi sifreleri sahatlikla kiriyorum. Ne kadar uzunsa o kadar kolay. Max 30dk yeterli. Blacktrack 5 aircrak-ng ve airmon ng. Cevremde 43 ag var. Artik dalga geciyorum.apartmanin panosuna yaziyorum sirf degissin modeme res atsin ip mi silsin

ॐOsMaN

Üye
bir wifi şifresini öğrenmenin en iyi yolu ona daha önce bağlanmış olan bi cihazda tel. Veya pc baglanıp ip adresi ile modem bilgilerini almak orda yazar şifresi ve wifi ismi