Wifi İle Mobil Tv İzlemek Bedavamı?

Sponsorlu Bağlantılar

kadironaldo

kadironaldo

Üye
    Konu Sahibi
Wifi İle Mobil Tv İzlemek Bedavamı?
Arkadaşlar wifi destekli bir telefondan wifi ile Türkcell mobil tv sayfasını açıp mobil tv izlemek acaba bedavamı acaba paketler hariç..!

• Beğen
Tepkiler: ugur.amca ve kemall38

kadironaldo

kadironaldo

Üye
    Konu Sahibi
kimse bilmiyormu yav?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
wirelessle niye paralı olsun..

ardaaga

Üye
arkadasım wifi ile bağlanamıyorsun sadece sebekeyle oluyor sebeke genisliği yetmiyor ağ geçiti izin vermiyor gibi hatalar alırsın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
doğru o wifi ile bağlanmıyor..

oguziverson

oguziverson

Üye
mobil tv ye wifi özelliği koyarmı hiç turkcell biraz ticari zekası olan firma böyle bişey yapmaz ztn messenger da bile yok buna mı koycaklar adamlar çakal e buddy kullanıo herkes... yani malesef kardeş:oke:

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Ok.:

kadironaldo

kadironaldo

Üye
    Konu Sahibi
mobil tv ye wifi özelliği koyarmı hiç turkcell biraz ticari zekası olan firma böyle bişey yapmaz ztn messenger da bile yok buna mı koycaklar adamlar çakal e buddy kullanıo herkes... yani malesef kardeş:oke:
Ebuddy cepte güzel gözüküyormuki ayrıntılımı:)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Baglansa bile bedava olmaz paket alman lazım

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Ebuddy yi telefonda kullandım pek zevki çıkmıyo mig33 falan çok harika.Sorunsuz Bağlanıyo

ardaaga

Üye
ya nasıl messenger programına wlan la bağlanamıyorsun ben yüklediğim her msn programa wlanla bağlanıyorum hiç sorun olmuyor

tugay91

tugay91

Üye
hayır wifi ile mobil tv açılmıyor

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Arkadaşım o Msn den bahsediyo sen Mobil TV den:)

oguziverson

oguziverson

Üye
ya nasıl messenger programına wlan la bağlanamıyorsun ben yüklediğim her msn programa wlanla bağlanıyorum hiç sorun olmuyor
windows live messenger da dene bakalım bağlanabiliomusun wifi ile desteklemio o program ama diğer live messenger çakmaları destekliyo sn onla karıştırdın heralde turbo msn fln filan öle prolar işte hangisinde var bilmiorum ama öle adı olanlar gerçek live messenger değil ayrı bir pro onlar anlaşıldımı?:oke:

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Evet Mig33 açıyo wifiyle

maxmilion

Üye
Teşekkür
ler

marbling_ey

Üye
slm arkadaşlar ben e-buddy kullanmıyorum direk msn kullanıyorum samsung star wifi tlflarda goole mim.live.com bu msn sitesinden giriş yapıyorum gayet rahat kullanılıyor msn yada direk google yaızn msn die ana sayfada çıkıyor...

ugur.amca

Üye
kardeş bağlantı wifi ile olduğundan ücret wifi sahibine ...... rer tabiki bağlanabilirsin :D

Üst Alt