Wifi ile girince sitelerde yavaşlık takılma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

koroglumert_223

Üye
    Konu Sahibi
Wifi ile girince sitelerde yavaşlık takılma
Evet arkadaşlar örneğin twitter'a bir yere kadar giriyorum kullanıcı adı şifre yazıyorum sayfa yüklenmedi hatası çıkıyor sorunun modemle ilgisi olduğunu düşünmüyorum internet hızı da iyi bilgisayarda operadan denedim o da twitter gibi sitelerde öyle ama wap ile face'ye girince böyle olmuyor gayet hızlı lütfen yardım 2 kere hard format denedim aynııı :S (kamera arama ve aramayı iptal tuşlarına basılı tutarak açtım) :@

ecel54

ecel54

Üye
sayfa yüklenemedi hatası karşı tarafla senin arasında oluşan bir hatadan dolayıdır. kasılmalar falan sitenin fazla ziyaretçisinin olmasından olabilir. tarayıcının yavaş olması veya girilen sitenin yüksek boyutlu olması. wife iyi çekmemesi, modemde sorun olabilir. internet yavaş olabilir. yani format atmakla birşey değiştiremezsin.

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
wifi tabıkıde normal waptan yavaş olur fakat çok yavaş diorsan wifi çekim gücüyle alakalıdır. Sadece sosyal sitelerde oluyorsa sorun yok onlar zaten yavaş wifi ile iyice yavaşlıyolar. Başka sitelerdede oluosun sorun telde olabilir

koroglumert_223

Üye
    Konu Sahibi
indirme de yapamamaya başladım indirmeye basıyorum yüzde 1 diyor takılıp kalıyor oviden indiriyor yüklenmedi hatası veriyor kafayı yiyecem yardımm!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt