Widfire S Wave 2 Galaxy ace

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
oyun olarak nasıl yani wave bada işletim sisteminde çok kısıtlı diye biliyorum wildfire s den tamamiyle vazgeçtim (: bu 3ununun dısında 600 650 tl butcem var ıste baska modellerde olabılır bana su anda galaxy ace sıcak gelıyor
@xXx haklısın bak bı karar veremıyoruz :D

Bunların hiçbirisi oyun telefonu degil.
Wildfire S ve Ace donanımları yüzünden,Wave ise pek iyi oyunları olmaması yüzünden oyun konusunda iyi degiller.
Ama oyunları gelistirilebilecegini düsünürsek wave 2 daha mantıklı.

futbol123

futbol123

Üye
wave tabiki

umut681

umut681

Üye
oyun olarak nasıl yani wave bada işletim sisteminde çok kısıtlı diye biliyorum wildfire s den tamamiyle vazgeçtim (: bu 3ununun dısında 600 650 tl butcem var ıste baska modellerde olabılır bana su anda galaxy ace sıcak gelıyor
@xXx haklısın bak bı karar veremıyoruz :D

yanlış biliyorsun arkadaşım wavein donanımı güçlüdür.kasmadan çok güzel grafiklerde oyun oynatıyor.bada kısıtlı filan değil kaldırın şu önyargıyı.wave piyasadaki en iyi grafik işlemcisine sahiptir.inanmayana video çekip atayım oha dedirtecek grafikler var.misal hero of sparta 2.bu oyunu n8 bile çalıştıramıyor.kaldıki galaxy ace açacak.wave ile galaxy s i9001 arasında donanım olarak pek fark yoktur.o android wave bada.kullanmayanlar laf etmesin çamur atmak başka bir şey yapmıyorlar.androideki çoğu en iyi oyun var zaten hepside hd.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
yanlış biliyorsun arkadaşım wavein donanımı güçlüdür.kasmadan çok güzel grafiklerde oyun oynatıyor.bada kısıtlı filan değil kaldırın şu önyargıyı.wave piyasadaki en iyi grafik işlemcisine sahiptir.inanmayana video çekip atayım oha dedirtecek grafikler var.misal hero of sparta 2.bu oyunu n8 bile çalıştıramıyor.kaldıki galaxy ace açacak.wave ile galaxy s i9001 arasında donanım olarak pek fark yoktur.o android wave bada.kullanmayanlar laf etmesin çamur atmak başka bir şey yapmıyorlar.androideki çoğu en iyi oyun var zaten hepside hd.

Katılıyorum..:oke:

----------Eklendi @ 19:50:14 ---------- Yazıldı @ 19:49:54 ----------

Her Türlü Wave 2 :oke:

umut681

umut681

Üye
ha bu arada canınız android ten uygulama oyun çektiyse wave e android portlanabiliyor uygulama ve oyunları sorunsuz çalıştırıyor.bada ve andoridi aynı anda kullanabiliyosunuz.tek sıkıntı androiten çalıştırınca şebeke ve gps çalışmıyor.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
ha bu arada canınız android ten uygulama oyun çektiyse wave e android portlanabiliyor uygulama ve oyunları sorunsuz çalıştırıyor.bada ve andoridi aynı anda kullanabiliyosunuz.tek sıkıntı androiten çalıştırınca şebeke ve gps çalışmıyor.

Gerek yok zaten bada 2.0 ile oyun sıkıntıcı ortadan kalkacak.. :ehe

umut681

umut681

Üye
Gerek yok zaten bada 2.0 ile oyun sıkıntıcı ortadan kalkacak.. :ehe

arkadaş oyun oyun diyorlar ben 10 sayfa oyun uygulama doldurdum yetmedi programla menüden sildim üstüne yükledim.103 tane program ve hd oyun var teledonda nerelerine yetmicekse.sıkıyosa symbinda yükleyin 10 tane yükseniz kasmaya başlar telefonda tık yok.aldım bi 16 lık kart ohh miss gibi.agzına kadar dolu ama olsun.

maNthis

Üye
    Konu Sahibi
sakin ol umut kardeş ya bilmiyoruz işte piyasada gördüğümüz okudğumz şeyleri yazıyoruz :D symbian ve ios dısında hıc bı ısletım sıstemı kullanmadım wave2 almaya karar verdım teşekkürler arkadaşlar

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
sakin ol umut kardeş ya bilmiyoruz işte piyasada gördüğümüz okudğumz şeyleri yazıyoruz :D symbian ve ios dısında hıc bı ısletım sıstemı kullanmadım wave2 almaya karar verdım teşekkürler arkadaşlar

iyi seçim.. :oke:

estorak

estorak

Üye
wave2 kişiselleştirme konusunda belki yetersiz gelebilir fakat oyun konusunda sıkılmazsn :)

maNthis

Üye
    Konu Sahibi
Paraya biraz daha kıyıp htc desire aldım bugun :) yardımlarınız ıcın saolun arkadaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt