Haber Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)

bsavr

Üye
Mart sonunda gelcekti :/

ogzhnoTr

Üye
Amerika saatine göre 1nisan 06:00 ya kadar zamanları var

Damacanayla gönderildi.

Whatsapp da buildde duyurulacak galiba gelse çoktan gelirdi güncelleme

Hesap makinesi ile gönderildi

Tepkiler: ogzhnoTr

emz

Üye
Amerika saatine göre 1nisan 06:00 ya kadar zamanları var

Damacanayla gönderildi.

Eğer dediğin gibi olursa ve 1 dk bile gecikirse yoruma yazarım aklıma gelenleri. Ne kadar gıcıklar yav! Valla ben bu ms ne iş yapıyor onu da anlayamadım. İnsan wp 7 den kalan mirası biraz kullanır markette. Eskiden olan uygulamalar da yok şimdi. Bir düşünsenize wp 9 çıkınca da şimdikileri kullanmıyorlarmış. Çok gıcık. Eski uygulamalar her ne kadar sıkıntılı olsa da şimdiye gelişirdi. Ama sıfırdan başlayınca mağaza şimdi çok daha zorlu. Buna bir çare olarak marketleri birleştirmeyi düşünselerde ne kadar etkili olunur bilinmez.

Telgrafla gönderildi.

Tepkiler: ogzhnoTr
daha önce güncellememi duyuruldu Allah aşkına

Damacanayla gönderildi.

arkadaşım sen ne cinslik yapıp duruyorsun anlamış değilim herkes bi tahmin yapıyor bende galiba yeni güncellemeyi de buildle beraber verecekler dedim mart sonu gelecek denmişti bi haberin yok galiba bilmeden konuşup durma

arkadaşlar belki yeri değil ama görmüşken sormak istedim. mesajlarınızın altında damacanayla, hesap makinesi ile gönderildi yazıyor. nasıl yapılıyor acaba?

arkadaşlar belki yeri değil ama görmüşken sormak istedim. mesajlarınızın altında damacanayla, hesap makinesi ile gönderildi yazıyor. nasıl yapılıyor acaba?

maxicep uygulamasının ayarlar kısmından düzenleyebilirsin

ogzhnoTr

Üye

haberim var her şeyden bu yaptığım cinslik değil konuşuyoruz şurda söylediklerin eleştirilmez diye bişey yok daha önce whatsappın güncelleme için duyuru yaptığını görmedim gelen bilgilerde kesin değil zaten whatsappdan kesin bir bilgi yok isterlerse 2 ay sonra verirler.

Damacanayla gönderildi.

emz

Üye

maxicep wp uygulamasını imdir. Ardından da uygulamayı aç. Orada giriş yazıyor. Girişini yap hesabınla ve alttaki ... kısmına tıkla. Orada ayarlar yazıyor. Ayarlarda altta imza olarak ne kullanacağı yazıyor. Son güncellemeyle yapılabiliyor artık.

Telgrafla gönderildi.

kesin olmadığını bizde biliyoruz tahmin yaptığımı bildiğin halde sorup duruyorsun senin bu yaptığın eleştiri değil birini yermektir

whatsapp'ın build ile alakası yok ki..yani 2 nisan'ı bekleyecek bir durumları yok..ancak benim tahminim de bu hafta geleceğinden yana..

maxicep uygulamasının ayarlar kısmından düzenleyebilirsin

cevaplarınız için. bu uygulamadan yeni haberim oldu telefonu aldığımda mutlaka yüklerim

emz

Üye
cevaplarınız için. bu uygulamadan yeni haberim oldu telefonu aldığımda mutlaka yüklerim

Telefon olmadan wp forumunda takılmak O da iyiymiş. Bu sayede bilgi almış oluyorsunuz. Yalnız program sadece bizlere. Bayağı güzel yani. Ayrıca siteden de hızlı. Çok iş görüyor benim açımdan. Tavsiye ederim.
Edit: Bizlere derken wp kullanıcılarına

Telgrafla gönderildi.

evet almadan önce bilgi toplamak istedim. buradanda bakıyorum başka forumlardanda. gerçi lumia kullanıcı kulübü toplu değilde her telefon ayrı başlıkta olsaydı burada takılırdım ama neyse. bayağı araştırdım forumlarda yüzlerce sayfa okudum, nelerin gerekli nelerin gereksiz olduğunu öğrendim. hangi uygulamaları yükleyeceğimi listeledim. bir tanıdığımda da 520 var ara sıra kurcalıyorum. sanki kullanıcııymışım gibi herşeyini biliyorum. o değilde biraz daha araştırırsam wp den sıkılırım diye korkuyorum