Whatsapp'a Rakip İlk Yerli Anlık Mesajlaşma Uygulaması; Posenger

Sponsorlu Bağlantılar

foreverthe

foreverthe

Üye
Daha biz bile inanmıyorken cidden olmaz o zaman. Siz yükleyip arkadaşlarınıza yükletip destek olun en azından elinizden geleni yapmış olursunuz.

PosavisTR

PosavisTR

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Posenger uygulamasının reklamı yakında ulusal kanallarda yayınlanacak. Ve gerçekten whatsapp'ı sollayacak ciddi farklılıları var. Bunu zaman geçtikçe göreceksiniz.
İos yazılımı bitmek üzere.Arkadaşlar Posenger uygulamasının reklamı yakında ulusal kanallarda yayınlanacak. Ve gerçekten whatsapp'ı sollayacak ciddi farklılıları var. Bunu zaman geçtikçe göreceksiniz.
İos yazılımı bitmek üzere.

Ferzan

Ferzan

Üye
Teşekkürler

mcnpl4

mcnpl4

Üye
insanlar alistigina devam ediyor. whatsapp uzun zamandir var kullanici da fazla farkli uygulamara yonelince az kullanici goren direkt soguyor uygulamadan. zor bi alan secmisler kendilerine basarilar dileyelim. kullanilmasini isterim ama kuanici azligi olacagindan kullanmam sanirim. indirir oylarim

Gallahad

Gallahad

Üye
sırf Türk malı olduğu için yükleyip kurmak lazım bunlar ztn hafif programlar kalsın kenarda kullanmayın.Ben kullanmadığım pc me bile pardüs yüklemiştim bir ara.Ne demişleri, yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı :alkis:maxicep::thumbup:

marist

marist

Üye
Uygulama iyi olursa, kullanımı sade ve stabil olup kullanıcıların gönlünü fethederse neden olmasın.

phasan

phasan

Üye
Sadece bu android de var suan

furkankaya559758

Üye
Bence çok gereksiz bir uygulama. Bu konuda yapılmış bir sürü uygulama var. Yenisi gereksiz.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Yüklüyor um ve siliyorum

PosavisTR

PosavisTR

Üye
    Konu Sahibi
Konu düzenlendi. Tanıtım görüntüsü(videosu) eklendi.

phasan

phasan

Üye
Bu uyugulama kac mb

oznkrts

oznkrts

Üye
Program yerli malı ismi nerden geliyor ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
suanlik ekstra sayilacak bisey yok bence. sesi yaziya cevirme olayini klavyeden de yapabiliriz ama klavye acmadan tam ekran sohbet de iyi denebilir. oyun hareketli ikonlar felan eklense hosuma giderdi. batak olsun mesela:naughty:

oznkrts

oznkrts

Üye
Yok abi yerliler olarak bi türlü ilkleri gerçekleştiremiyoruz hep takip hep takip

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
whatsappı geçebilecek tek uygulama telegram o da zamana ihtiyacı var.

PosavisTR

PosavisTR

Üye
    Konu Sahibi
Posenger uygulaması whatsapp, telegram gibi uygulamaları geri bırakacak farklı özelliklerle yakında ses getirecek(bu özellikler henüz kullanıma sunulmadı). Ayrıca ulusal kanallarda da reklam filmleri hazırlanıyor.

phasan

phasan

Üye
Bu uygulama sadece android de mi var

PosavisTR

PosavisTR

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama şuanda yanlızca android çok yakında ios ta

PosavisTR

PosavisTR

Üye