Arkadaşlar bu Posavis şirketinin telefonları filan da var bakabilirsiniz hem de gayet başarılı konusunu açmıştı bir arkadaş Kablosuz Şarj + Yüksek Özellikli Cep Telefonu; Posavis Business - MaxiCep bu konuyu açan arkadaş mı telefonun konusunu açan isteyen bakabilir Ben güveniyorum bu arkadaşlara ilerlemelerini de istiyorum
Whatsapp'ı kullanan kişilerin Whatsapp'ı bırakıp buna geçmesi için herhangi bir sebep var mı ? Yani herkes aynı sistemi kullanıp üstüne bir şeyler eklemeden zirveye oynamayamaz. Whatsapp geçilemez. Adı çıkmış artık.
Geri de bırakır mı? Bunun gibi bir çok program var hangi biri whatsapp ı geçti? tictoc,line,kik bunlar yine whatsapptan sonra geliyor. Telefonuma kurduğumda anca 4-5 arkadaşım çıkıyor. Ama whatsappa baktığımda nerdeyse rehberimdeki herkes var. Bu ve bunun gibi uygulamalar whatsappdan kaliteli olsun veya olmasın. Ne kadar kullanacı kitlesi var o önemli. Bu saatten sonra da whatsappı kimse geçemez.
Google Playe gelsin destek amaçlı yüklerim birkaç arkadaşıma tavsiye ederim paylaşım için teşekkürler whatsappı geçemeyecek ama yine de destek olunmalı diye düşünüyorum
Kesinlikle katılıyorum whatsapp symbianda var ve kullanıyorum rakipleri(!) line, tictoc vb. Uygulamalar symbianda yok bu yüzden whatsapp 1 numara kalacaktır.
Millet olarak okumaktan aciz olduğumuz bir kez daha ortaya çıktı. Yukarıdaki açıklamamı okumadan sallamışsınız yine. Okumanızı tavsiye ediyorum. Merak etmeyin en kısa surede ios symbian içinde olacak.
Buna kendinizi de katabilirsiniz!!! Diğer platformlar içinde yayınladığınız zaman fikrimiz değişir diye belirttim.
Ha bu arada , Türkçenize hayran kaldım. Gerekli düzeltmeyi alıntıda yaptım.
Bir de WP içinde kodlarsınız umarım.
Buna kendinizi de katabilirsiniz!!! Diğer platformlar içinde yayınladığınız zaman fikrimiz değişir diye belirttim.
Ha bu arada , Türkçenize hayran kaldım. Gerekli düzeltmeyi alıntıda yaptım.
Bir de WP içinde kodlarsınız umarım.
Sizden fazla okuduğum kesin. Zira sizin gibileri ne cevap vermekte gecikme ek adina trafikte acele bir şekilde yazdigi ileriye takilmissiniz. Siz bunlara tak ili kalmaya devam edin. Bu kadar ayrinti ile ugrasacaginiza ben nazil katkida bulunabilir im seklinde bir düşünceye sahip olsaniz çok daha makbule geçer.