Whatsapp Video

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp Video
Arkadaşlar kendi çektiğimiz 6-7 saniyelik videoları whatsappdan atamıyorum nasıl atabilirim ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar kendi çektiğimiz 6-7 saniyelik videoları whatsappdan atamıyorum nasıl atabilirim ?
Soru-1: videonun formatı nedir? - tanınmayan formatı göndermez
Soru-2: videonun boyutu nedir? - çok büyük boyutlu dosyayı göndermez
Soru-3: video hangi klasörde? - video "kamera rulosu" klasöründe olmalı.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
whatsapp 16mb sınır belirlediği için videolarda uygulama içinden çektiklerimiz harici kendi çektiklerimiz videoları göndermek imkansız gibi bişi, tabi bunu yüklerseniz gönderebilirsiniz :)

Son düzenleme:
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
whatsapp 16mb sınır belirlediği için videolarda uygulama içinden çektiklerimiz harici kendi çektiklerimiz videoları göndermek imkansız

Yanlış :bottom:
"Format, süre ve boyutu uygun olmak koşuluyla" bilgisayardan Kamera Rulosu klasörüne atacağınız videoları da Whatsapp üzerinden gönderebilirsiniz.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Eski konuları aradım biraz yollayabildim tamamdır çok teşekkürler :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bulunsun :sirit:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Yanlış :bottom:
"Format, süre ve boyutu uygun olmak koşuluyla" bilgisayardan Kamera Rulosu klasörüne atacağınız videoları da Whatsapp üzerinden gönderebilirsiniz.
ya "impossible is nothing" elbeltte ama 16mb'dan ufak olursa, telefonlar çektiğimiz kaç snlik videolar 16mbdan küçük oluyor ki?! :zzz:

ON9

ON9

Üye
Hd çekimde dakikanın 100 mb civarında olduğu düşünülürse ortalama olarak 9-10 saniyeye tekabül ediyor. Ama tabi ışık,ortam gibi değişkenler bu boyutu etkiler.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ek bir video converter şart. Bende bir çevirici kullanıyorum. Çektiğim videonun boyutları çok büyük dahi olsa, whatsapp ayarlı sıkıştırabiliyor. Örneğin:

skynet

Üye
Pc de boyutu ayarlamak için de öneririm :oke:

Üst Alt