Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Whatsapp Video
Sponsorlu Bağlantılar
Dejavuex
Üye
Konu Sahibi
Whatsapp Video
Arkadaşlar kendi çektiğimiz 6-7 saniyelik videoları whatsappdan atamıyorum nasıl atabilirim ?
Soru-1: videonun formatı nedir? - tanınmayan formatı göndermez
Soru-2: videonun boyutu nedir? - çok büyük boyutlu dosyayı göndermez
Soru-3: video hangi klasörde? - video "kamera rulosu" klasöründe olmalı.
whatsapp 16mb sınır belirlediği için videolarda uygulama içinden çektiklerimiz harici kendi çektiklerimiz videoları göndermek imkansız gibi bişi, tabi bunu yüklerseniz gönderebilirsiniz
Yanlış
"Format, süre ve boyutu uygun olmak koşuluyla" bilgisayardan Kamera Rulosu klasörüne atacağınız videoları da Whatsapp üzerinden gönderebilirsiniz.
Dejavuex
Üye
Konu Sahibi
Eski konuları aradım biraz yollayabildim tamamdır çok teşekkürler
Yanlış
"Format, süre ve boyutu uygun olmak koşuluyla" bilgisayardan Kamera Rulosu klasörüne atacağınız videoları da Whatsapp üzerinden gönderebilirsiniz.
ya "impossible is nothing" elbeltte ama 16mb'dan ufak olursa, telefonlar çektiğimiz kaç snlik videolar 16mbdan küçük oluyor ki?!
ON9
Üye
Hd çekimde dakikanın 100 mb civarında olduğu düşünülürse ortalama olarak 9-10 saniyeye tekabül ediyor. Ama tabi ışık,ortam gibi değişkenler bu boyutu etkiler.
suyunsesi
Üye
Ek bir video converter şart. Bende bir çevirici kullanıyorum. Çektiğim videonun boyutları çok büyük dahi olsa, whatsapp ayarlı sıkıştırabiliyor. Örneğin: