Öneri Whatsap Web ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Glania95

Glania95

Üye
    Konu Sahibi
Whatsap Web ?
Arkadaşlarımdan duyduğum kadarı ile whatsapp Web gelmiş.Deniyeyim dedim.(Bu arada galaxy ace kullanıcısıyım.)İyi güzel hoş girdim seçeneklere "WhatsapWeb" kodu taratın diyor.Onada tamam.İlk başta fark etmedim bile hatayı.Sonra pc monitörüne yaklaştırdım bir baktım garip çekiyor.İlk yanlış tutuyorum sandım ama düz tutuyordum.Allah Allah dedim.Ve bu konuda yardımızı için konu açtım.
İşte ekran görüntüsü:

Sola yatık duruyor monitör.Yardımcı olabilecek varsa sevinirim ?

kralberk13

kralberk13

Üye
bu nasıl bir ekran anlamadım hiç bişey

Glania95

Glania95

Üye
    Konu Sahibi
Düz çekiyorum ama ekranın üst tarafı (yani sekmelerin göründüğü taraf) sol tarafta oluyor.

kralberk13

kralberk13

Üye
sola doğru yatık olan ekranda sende görüyorum şimdi monitör düz değilmi normal şekilde ama telefonun kamerası öyle gösteriyor

Glania95

Glania95

Üye
    Konu Sahibi
sola doğru yatık olan ekranda sende görüyorum şimdi monitör düz değilmi normal şekilde ama telefonun kamerası öyle gösteriyor

Aynen öyle monitor normal duruyor ve telefon da düz bir şekilde.Ama ekranda görüyorsun işte.

kralberk13

kralberk13

Üye
başka telefonda denedinmi
yada mağazadan QR kod okuyucu indir bide onunla dene

kralberk13

kralberk13

Üye
denersen cevabı yaz

kralberk13

kralberk13

Üye
araç çubuğundaki oto döndürmeyi kapatsan acaba düzelirmi dene bakalım bide öyle dene

Glania95

Glania95

Üye
    Konu Sahibi
araç çubuğundaki oto döndürmeyi kapatsan acaba düzelirmi dene bakalım bide öyle dene
Yok yok çözdüm sorunu biraz farklı şekillerde tutmayı denedim oldu.İlgin için teşekkürler. :)

kralberk13

kralberk13

Üye
rica ederim ozaman konuyu kilitletelim onaylıyormusun :)

yunus4554

yunus4554

Üye
acede oyle gosteriyo bendede vardi kamera yan gosteriyo tlfnu ceviriyon yene yan oluyo cok gicik bi durum :D

kralberk13

kralberk13

Üye
@Nextman konu :locked2: lütfen

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Mesaj yazmadan sadee konuyu şikayet ediniz lütfen . :locked2:

• Beğen
Tepkiler: kralberk13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt