WhatsApp+ Plus PRO 6.40D,C FİNAL TR [GÜNCEL][C,D]

ANLATIMI, UYGULAMAYI VEYA KONUYU BEĞENDİNİZMİ ?

• Kullanılan toplam oy
    69
6.41 çıkmış...online-offline problemi çözülmüş

TRSweet

Üye
    Konu Sahibi
@Anil-D sunlari atmayinnben bakiyorum dedim dimi. Sinava giditoeum diye pc gecmedim... sora konu gidiyor...
Birakicam konuyu duzenlemeyi bende emek verdim ama okadar...

Tepkiler: Anil-D
Harika ! Sakın yanlış kafamda soru işaretleri var.
Bunu kurunca mesajlar 3.kişiler tarafından okunabilir ne de olsa modlu bir uygulama.

UpOneTR

Üye
Harika ![emoji106] Sakın yanlış kafamda soru işaretleri var.
Bunu kurunca mesajlar 3.kişiler tarafından okunabilir ne de olsa modlu bir uygulama.
Normal whatsappda 3. Kişi tarafından kontrol ediliyor
Konuşmaların hepsi kayıt altına alınıyor

Buda baydi harbiden hergun bir yeni versiyon. Ne degisti.

Buda baydi harbiden hergun bir yeni versiyon. Ne degisti.

atessss

Üye
whatsapp 6.41 kuruyorum halrn 6.35 diyor.cm11 yüklü tekrar tam kurulum yaptım.yine aynı 6.35 te kalıyor. 6.41 kuruyorum yine 6.35.bu sorunu yaşayan var mı yada çözümü olan.

TRSweet

Üye
    Konu Sahibi
whatsapp 6.41 kuruyorum halrn 6.35 diyor.cm11 yüklü tekrar tam kurulum yaptım.yine aynı 6.35 te kalıyor. 6.41 kuruyorum yine 6.35.bu sorunu yaşayan var mı yada çözümü olan.
6.40 dada oule turkce ceviri yapilirken kalmis degistirmemisler ama 6.41 surumuyle gelen modlar ayni.

6.42 çıktı

Tyrann

Üye
Yav arkadaslar bir problem var.Bu programi yukledikten sonra zirt pirt guncelleme geliyor.Hadi guncelleyim dedim.Yeni versiyonu yukledim.Sonra programi baslatiyorum, tel numarami yazip ok diyorum.Sonra "android.process.acore durduruldu" diye hata veriyor ve direkt programdan atiyor.Bulabildigim tek cozum tel romunu yeniden flaslamak.Ama daha kolay bir yolu mutlaka vardir.Nasil yapabilirim yardim edin lutfen.(Tel S3)

Ben neden indiremiyorum acaba admin?

Çok teşekkürler işe yarıyor

Tepkiler: ßy-K@@N

hallil60

Üye
Emeğe saygı helal olsun

Tepkiler: ßy-K@@N

MtaX

Üye
Bundaki yetkiler bende yok valla

arkadaslar bu apk yı yukleyınce sebebsız abn yedım bır gunluk bilgisi olan var mı

vaterfa

Üye
@samet1422 sebepsiz degil whatsappin yeni proseduru bu sekilde orjinal whatsapp harici bi client kullanilinca 1 gunluk engelleme veriyorlar