WhatsApp Messenger v2.16[54] orjinal <-> modded version C-E-F [Resmi Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

kcr

Üye
garip olan 16.9 geldiğinde ayarlar arayüz aynıydı şuan bakıyorum güvenlik seçeneği gelmiş nasıl oldu da oraya geldi güncelleme olmadan. bu ilk galiba böyle bi durum kafama takıldı? sonuçta yüklediğin görünüm sabit kalmaz mı dışarıdan müdahale etmediğin sürece ?

Daha neler var neler... Dün farkettim; whatsapp görüşmesi yaptığım ama telefon rehberime kaydetmediğim bir numaranın sahibinin facebook adı benim facebook'ta tanıyor olabileceğim kişiler arasında gösteriliyor. Bakalım daha neler çıkacak...

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
Daha neler var neler... Dün farkettim; whatsapp görüşmesi yaptığım ama telefon rehberime kaydetmediğim bir numaranın sahibinin facebook adı benim facebook'ta tanıyor olabileceğim kişiler arasında gösteriliyor. Bakalım daha neler çıkacak...
Hakkaten :) Sen deyince farkettim. Ama ayarlar konusu garip:) interaktif uygulama oldu:)

kcr

Üye
Hakkaten :) Sen deyince farkettim. Ama ayarlar konusu garip:) interaktif uygulama oldu:)

İnteraktiflik değildir o. Yoksa Android'e niye her seferinde güncelleme için ayrı ayrı dosyalar versin?:) Koyardı bir kurulum dosyası, olayı kökten çözerdi... Olsa olsa programın içine belli bir tarihten sonra istedikleri özelliği aktif edecek bir kod koymuşlardır.

• Beğen
Tepkiler: ahmetkaya1991

KenanGT

Üye
Güncelleme gelmiş bilginize selamlar...

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
grup Resmi değiştirirken web'de ara özelliği var mıydi daha önce?

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
WhatsApp Messenger v2.16[22] sürüm eklenmiştir.

• Beğen
Tepkiler: kcr

kcr

Üye
Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

blackjack8696

Üye
Yahu şunun başlangıçta çalışmasını nasıl önlüyoruz? kurulum yaparken autostart diye tikli bir soru vardı. bende bu sorunun tanındaki tiki işaretlemedim ama yine telefonu başlatınca autostart yapıyor.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Yahu şunun başlangıçta çalışmasını nasıl önlüyoruz? kurulum yaparken autostart diye tikli bir soru vardı. bende bu sorunun tanındaki tiki işaretlemedim ama yine telefonu başlatınca autostart yapıyor.

Bunu dene
İlk kategoride olanlar çalışanlar üzerine tıkla ve disable tıklayın.

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
2.16.29 modlu dosya elimde gün içinde konuya eklenecek :)

blackjack8696

Üye
Bunu dene
İlk kategoride olanlar çalışanlar üzerine tıkla ve disable tıklayın.
İndirip yükledim. yüklerken qt bileşeni eksik yinede devam et? diye soruyor. devam ediyorum yükleniyor ama kısayolundan programı açmaya çalıştığımda açılmıyor :(

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
İndirip yükledim. yüklerken qt bileşeni eksik yinede devam et? diye soruyor. devam ediyorum yükleniyor ama kısayolundan programı açmaya çalıştığımda açılmıyor :(
Qt yüklü olmalıydı, farklı uygulamalar da vardı sanırım bilemiyorum.
Önce bu iki dosyanın yedeğini alın ve konumunu unutmayın, [2002B308].rsc bu ve ProcMgrStarter_0x2002B314.exe dosyaları varsa silip telefonu kapatıp açın bakalım açılacak mı.

• Beğen
Tepkiler: blackjack8696

blackjack8696

Üye
Hocam Qt ' yi son sürüm yükledim. bu sefer qt yüklü değil uyarısı çıkmıyor ama akabininde bu uygulama cihazınızla uyumlu değil diyor. yükleniyor ve sonrasında yine açılmıyor :(

Ayrıca bende [2002B308].rsc bu ve ProcMgrStarter_0x2002B314.exe klasörü ve dolayısıyla bahsettiğiniz dosya çıkmıyor. 2002b30d klasörü var onun içinde de ProcMgrStarter_0x2002B314.exe uygulaması yok :(

Son düzenleme:
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
O dosyalardır klasör değil .rsc dosyası private klasöründe ve .exe dosyası da sys klasöründe rompatcherdan open4all yamasını aktif etmek gerekir.

blackjack8696

Üye
Qt yüklü olmalıydı, farklı uygulamalar da vardı sanırım bilemiyorum.
Önce bu iki dosyanın yedeğini alın ve konumunu unutmayın, [2002B308].rsc bu ve ProcMgrStarter_0x2002B314.exe dosyaları varsa silip telefonu kapatıp açın bakalım açılacak mı.
O dosyalardır klasör değil .rsc dosyası private klasöründe ve .exe dosyası da sys klasöründe rompatcherdan open4all yamasını aktif etmek gerekir.

Hocam orada (sys klasörü) ProcMgrStarter_0x2002B3.exe ve ProcMgrStarterFg_0x2002B316.exe dosyaları mevcut fakat private klasöründe [2002B308].rsc dosyası yok. x-plore ile dosyayı arattım yine bulamadım. sanırım cihaz uyumsuzluğu ile alakalı bir durum olsa gerek. cihaz açıldıktan sonra closewhatsapp uygulaması ile whatsapp ' ı kapatıyorum ama buna gerek olmayaydı iyiydi. Yamalar aktif cihaz hackli bu arada. karışık bir durum

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
WhatsApp Messenger v2.16[29] modlu sürüm eklenmiştir.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
38 e Güncellemişler Şeçeneklerde 1 2 Değişen Şeyler olmuş

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
WhatsApp Messenger v2.16[38] Modlu versiyon eklenmiştir.

• Beğen
Tepkiler: kcr

Üst Alt