WhatsApp Messenger v2.16[1] modlu sürüm eklenmiştir.
WhatsApp Messenger v2.16[1] modlu sürüm eklenmiştir.

detaylı kullananlara sormak lazım ben pek aktif kullanmıyorum yeni sürüm de çıktı yakında konuya eklenirYeni versiyonlarda ekstra özellik yoksa Whatsapp'ın symbian kullanıcılarını bıktırmak için yeni stratejisi bu galiba![]()
detaylı kullananlara sormak lazım ben pek aktif kullanmıyorum yeni sürüm de çıktı yakında konuya eklenir
16.1 De Sanki Bağlantı Sorunları Çok Oluyor Bir Anormallik Var Ama Teldemi Wifidemi Bilmem Güncelleyeyim Bakalım Ne Olucak
Bir Tek Durum 2 Tane Görünüyordu Onu Teke Düşürmüşler Başka Farklılık Yok PDF Paylaşımıda Gelmedi Acaba Gelecekmi Oda Bekliyoruz BU Kadar Büyük Sürüm Atlatmiş Onları Niye Getirmemiş acaba
yukarda Arkadaş yazmış2.16.9 Geldi.
Buyur Kardesimgeldi geldide benim teli çok fena kastı sizdede öylemi acaba benim tel nokia c6-01 mecburi olarak sildim telden celil kardeşim acaba bana eski versiyon olan 2.12.386 olan normal sürüm olan mod olmayan bula bilir misin ben googleden en az bir saat taradim maalesef bulamadım bi ilgilenirsen kardeşim bu arada bu gelen güncellemeler hepsi gereksiz hiçbir değişiklik görülmedi şimdiye kadar benim gözlemlerim sonucu
geldi geldide benim teli çok fena kastı sizdede öylemi acaba benim tel nokia c6-01 mecburi olarak sildim telden celil kardeşim acaba bana eski versiyon olan 2.12.386 olan normal sürüm olan mod olmayan bula bilir misin ben googleden en az bir saat taradim maalesef bulamadım bi ilgilenirsen kardeşim bu arada bu gelen güncellemeler hepsi gereksiz hiçbir değişiklik görülmedi şimdiye kadar benim gözlemlerim sonucu
v2.16[9] çıktı modlu sürüm çıktığı zaman konuya eklenecekçok teşekkürler arkadaşlar eski versiyone devam en iyisi bu benim için
WhatsApp Messenger v2.16[9] modlu sürüm eklenmiştir.

tamamdır düzelttimTeşekkürler... Bir de ilk sayfadaki Google Çeviri mahsulü program açıklamalarına el atsan. Ne zaman gözüm takılsa, derdini Türkçe anlatmaya çalışan bir turistle konuşuyor gibi oluyorum.![]()

uçtan uca şifreleme ne oluyor