WhatsApp Messenger v2.16[54] orjinal <-> modded version C-E-F [Resmi Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

aysegulcırık

aysegulcırık

Üye
bendede oyle oldu

KenanGT

Üye
2.16.54 gelmiş ilgilenenlerin dikatine... Selamlar...

süperdodocuk

Üye
Bekliyoruz

Hasand.

Hasand.

Üye
Whatsapp 2.16.54 (C-E-F ) @asigsasi dostum bunu konuya dahil eder misin ?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kadikoy ve asigsasi

muratbilgin123

Üye
Merhaba arkadaşlar whatsapp yılbaşında kapanma sorununa çıkabilecek bir yama ile çözülebieceğini düşünüyorum. Yamada sisteme telefonu android gibi tanıtırsa kullanıma devam edilebilir diye düşünüyorum

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Merhaba arkadaşlar whatsapp yılbaşında kapanma sorununa çıkabilecek bir yama ile çözülebieceğini düşünüyorum. Yamada sisteme telefonu android gibi tanıtırsa kullanıma devam edilebilir diye düşünüyorum
Böyle bir yol mümkün değil.

kcr

Üye
Güncelleme için teşekkürler...
peki sizce çözüm olabilecek bir yöntem var mıdır?
İmkânsız. Yapılacak yamanın whatsapp'ın güvenlik kontrollerini devre dışı bırakması gerekir. Whatsapp alelade bir program değil. Sadece cihazının işletim sistemine bakmıyor; aynı zamanda cihaz hakkında ayrıntılı bilgileri de her daim kontrol ediyor. Böyle bir devre dışı bırakmaya whatsapp ta başından izin vermeyecek, program çalışmayacaktır bile. Diğer bir sorun ise whatsapp'ı eski bir sürümüyle daha nereye kadar kullanabileceğin... 3 ay, 6 ay? Bir sene? Önünde sonunda eski sürümün yetersizliği canına tak edecektir. Farklı sohbet seçenekleri, foto-video düzenleyebilme, yeni dosya türleri gönderebilme-alabilme, sesli ve görüntülü görüşmelerde yapılacak iyileştirmeler ve diğer çeşitli programlarla daha kolay ve etkileşimli entegrasyon gibi güncellemelerden hep mahrum kalacaksın...

Çözüm? Bu acı gerçeği kabullenmek; android veya ios -ister sıfır, ister ikinci el- yeni bir telefon almak... :)

süperdodocuk

Üye
2.16.57 geldi ilgilenenlere

muratbilgin123

Üye
Kaynak? Şaka değilse tabii ki...:)
kaynak: güncelleme yaptıktan sonra programda "hakkında" menüsüne girince bu bilgi karşımıza çıkıyor. 30.06.2017 tarihinden sonra... diyor

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Cadillac34

Üye
Ne yani, 6 ay daha mı kullanacağız?

kcr

Üye
Enteresan. Bu haberin gerçek olmasına en çok sevinenlerden biri de ben olurum. Zira yeni cihazlar arasında " işte budur, tam istediğim gibi" diyebileceğim yok hâlâ...

muratbilgin123

Üye
Enteresan. Bu haberin gerçek olmasına en çok sevinenlerden biri de ben olurum. Zira yeni cihazlar arasında " işte budur, tam istediğim gibi" diyebileceğim yok hâlâ...
Whatsapp ı kapatmasınlar Nokia C5-00 telefonumu sonsuza dek kullanırım.

şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye
Whatsapp desteği uzatıldı arkadaşlar. 30 Haziran 2017'ye kadar Symbian cihazlarda kullanılabilecek.

Cadillac34

Üye
Bende öyle yazmıyor. Son kullanım 31.12.2016

Üst Alt