Whatsapp Klavye Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Umut Türk

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp Klavye Sorunu
Arkadaşlar Discovery2 Kullanıcısıyım Klavyede anlam veremedigim bi sorun var normalde hic bir sıkıntı yok ancak Whatsappa girince klavye donuyor tuslara basmıyor hatta bazen klavye cıkmıyor nedenini bi turlu bulamadım whatsappı sildim tekrar yukledim duzelmedi fabrika ayarlarina cevirdim duzelmedi hard reset attim yine duzelmedi neden boyle oluyor yardim etcek yokmu

H0lligan

Üye
Google klavye yi denedinizmi

H0lligan

Üye
Anladım servisemi goturmem lazım baska bi sorun yok bi whatsapp yuzundende gondermek icime sinmez
Yani servis de yaparmi bilemiyorum uygulamadan diyip geri gonderedebilirler zaten kesin yazilimsal demedim belkide uyumsuzlukdur play store da e posta gonder bolumu var ordan gelistiriciye mail atabilirsin turkce anlayacaklarini sanmam ingilizce yaz whatsapp da bi cozum bulamazsa istersen garantiye gonderirsin

Umut Türk

Üye
    Konu Sahibi
Yani servis de yaparmi bilemiyorum uygulamadan diyip geri gonderedebilirler zaten kesin yazilimsal demedim belkide uyumsuzlukdur play store da e posta gonder bolumu var ordan gelistiriciye mail atabilirsin turkce anlayacaklarini sanmam ingilizce yaz whatsapp da bi cozum bulamazsa istersen garantiye gonderirsin
anladım ilginiz icin tesekkurler