Whatsapp güncellemesi ile gelecek geliştirmeler

Sponsorlu Bağlantılar

genpoker

genpoker

Üye

Sanırsam arkadaşımız symbian kullanıyor. Kendisine gelecek mi diye düşünmüş olabilir. Android ve ios ta bu özellikler olabilir. Ama bu gelecek düzeltmeler ve geliştirmeler sadece wp için olacak, doğru cevap bu :oke:

Lumia 710 kullaniyorum butun platformlar icin derken wp platformundan bahsetmiştim. Bazi guncellemeler uygulamalar vs. Sadece wp8 geldigi icin wp7 ye de gelicek mi diye merak ettim :)

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 710 kullaniyorum butun platformlar icin derken wp platformundan bahsetmiştim. Bazi guncellemeler uygulamalar vs. Sadece wp8 geldigi icin wp7 ye de gelicek mi diye merak ettim :)
Pardon öyleyse ben de yanlış tahmin etmişim :) WP7 için de gelir tahminimce. Ayrım yapmazlar herhalde.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Teşekkürler..

Ya o değilde instagram ile ilgili haber yok mu? Nerede kaldı bu uygulama ne zaman gelecekmiş .)))

ÖEY

ÖEY

Üye
Allahtan şu instagramı kullanmıyorum çok rahatım valla :D Size de tavsiye ederim :D:D

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Bildirimler gecikmeye başladı yine.. Güncelleme zamanı gelmiş :D
Up :P:

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Mağazadaki uygulamanın değerlendirme kısmına yorum yazan mustafa adında bir kişi whatsapp ekibinden olduğunu iddia ediyor ve güncellemeyi 14 mayıs tarihinde yayınlayacaklarını belirtmiş.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ona guvenilmez ama beta testlerinde yakalanan bir ozelligi daha soyleyeyim.

Kişilerdeki numaralari whatsapp'tan direk olarak şebeke uzerinden arama eklenmiş.

• Beğen
Tepkiler: csH
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu harika olur abi.

nanotex

nanotex

Üye
    Konu Sahibi
Windows phone kullanıcıları, Whatsapp ekibinden olduğunu iddia eden mustafayı delirtmeyi başardı :)

ve değerlendirme kısmında mustafaya karşı bir ayaklanma başladı arkadaşlar :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve n000k
n000k

n000k

Üye
Windows phone kullanıcıları, Whatsapp ekibinden olduğunu iddia eden mustafayı delirtmeyi başardı :)

hahahaha :d::kop:

Tarafsız35

Tarafsız35

Üye

koptup resmen :))))

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

:kop2::kac:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Flaş...Flaş...Flaş...

Mustafa'nın profil bilgilerine ulaşılmış:kop2:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

smltrl

Üye
Telefonu kırcam gelsin artık şu ya