Yardım WhatsApp for Android'deki Mesajlar iPhone'a nasıl taşınır?

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
WhatsApp for Android'deki Mesajlar iPhone'a nasıl taşınır?
iPhone 5S'e geçiş yapıyor gibiyim. Fakat geçiş yapmadan evvel aklıma Android cihazımdaki WhatsApp mesajlarımı iPhone'a nasıl taşıyacağım takıldı. Böyle bir şey mümkün müdür? Mümkünse nasıl yapılır?

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Herhangi bir fikri olan yok mu?

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Aynı numara ile girerseniz ilk açtığınız zaman yedekten geri yükle seçeneği gelecektir eğer mesaj yedekleme açıksa.

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
tamamda mesajları whatsapp'ın sunucusuna yedeklemiyor ki :hmmm
Bizim lumialar da telefona format atınca tekrar whatsapp yükleyince aynı numarayla girerseniz mesajlarınızı geri yükleyim mi diye soruyor. Diğer platformlarda da öyle olduğunu düşünmüştüm.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Bizim lumialar da telefona format atınca tekrar whatsapp yükleyince aynı numarayla girerseniz mesajlarınızı geri yükleyim mi diye soruyor. Diğer platformlarda da öyle olduğunu düşünmüştüm.
Android'dede senin dediğin gibi ama benim sorum farklı, ben farklı bir telefona taşımayı soruyorum, aynı cihaz içinde geri yüklemeyi değil. Ayrıca iOS'de dosya sistemine müdehale edemiyorsun.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Android'dede senin dediğin gibi ama benim sorum farklı, ben farklı bir telefona taşımayı soruyorum, aynı cihaz içinde geri yüklemeyi değil. Ayrıca iOS'de dosya sistemine müdehale edemiyorsun.
Taşınamıyor galiba bende android telefondan iPhone'a geçtim Whatsapp sunucularına yedeklemediği için alamıyoruz ama iPhone'larda iCloud'a yedekliyor.

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Taşınamıyor galiba bende android telefondan iPhone'a geçtim Whatsapp sunucularına yedeklemediği için alamıyoruz ama iPhone'larda iCloud'a yedekliyor.
anladım.. neyse ya çokta uğraşmayacam galiba.. ama taşıyabilseydim sevinirdim.. yardımın için sağol

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
Baranbaris

Baranbaris

Üye
  • Beğen
Tepkiler: abandonware

Üst Alt