Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımWhatsApp for Android'deki Mesajlar iPhone'a nasıl taşınır?
Sponsorlu Bağlantılar
abandonware
Üye
Konu Sahibi
WhatsApp for Android'deki Mesajlar iPhone'a nasıl taşınır?
iPhone 5S'e geçiş yapıyor gibiyim. Fakat geçiş yapmadan evvel aklıma Android cihazımdaki WhatsApp mesajlarımı iPhone'a nasıl taşıyacağım takıldı. Böyle bir şey mümkün müdür? Mümkünse nasıl yapılır?
abandonware
Üye
Konu Sahibi
Herhangi bir fikri olan yok mu?
Rıza Soylu
Üye
Aynı numara ile girerseniz ilk açtığınız zaman yedekten geri yükle seçeneği gelecektir eğer mesaj yedekleme açıksa.
Bizim lumialar da telefona format atınca tekrar whatsapp yükleyince aynı numarayla girerseniz mesajlarınızı geri yükleyim mi diye soruyor. Diğer platformlarda da öyle olduğunu düşünmüştüm.
Bizim lumialar da telefona format atınca tekrar whatsapp yükleyince aynı numarayla girerseniz mesajlarınızı geri yükleyim mi diye soruyor. Diğer platformlarda da öyle olduğunu düşünmüştüm.
Android'dede senin dediğin gibi ama benim sorum farklı, ben farklı bir telefona taşımayı soruyorum, aynı cihaz içinde geri yüklemeyi değil. Ayrıca iOS'de dosya sistemine müdehale edemiyorsun.
Android'dede senin dediğin gibi ama benim sorum farklı, ben farklı bir telefona taşımayı soruyorum, aynı cihaz içinde geri yüklemeyi değil. Ayrıca iOS'de dosya sistemine müdehale edemiyorsun.