WhatsApp mesajları Android'den iPhone'a nasıl aktarılır?

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
WhatsApp mesajları Android'den iPhone'a nasıl aktarılır?
Android cihazınızda yer alan WhatsApp konuşmalarınızı iPhone cihazınıza aktarmak için bu yazımızda yer alan adımları uygulayarak basit bir şekilde aktarım yapabilirsiniz.

WhatsApp mesajlarını Android'den iPhone'a aktarmak işlemini Windows ve Mac için yayınlanan ''Android WhatsApp to iPhone Transfer'' programını kullanacağız. Programı linkten indirebilirsiniz.



Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


İlk olarak yapmanız gereken Android cihazınızın Geliştirici Şeçeneklerine giderek USB Hata Ayıklama modunu aktif hale getirin. iPhone cihazınızda iCloud Yedek ve iPhone’unumu Bul'u kapatın.

Programı çalıştırdıktan sonra Android cihazınızı USB üzerinden bilgisayarınıza bağlayın. Ekrana WhatsApp sürümünün eski bir sürüme düşürülmesi uyarısı çıkacak. Onay vermeden önce WhatsApp sohbet ayarlarından SD kartınıza yedek alabilirsiniz. Onay verdikten sonra bir indirme işlemi başlayacak ve eski sürüme dönme işlemi tamamlanacak. Android cihazınıza yedekleme isteği gelecek. Verileri yedekle seçeneğine dokunarak WhatsApp mesajlarınız programa aktarılmış olacak.

WhatsApp mesajlarını iPhone aktarmak için programdan Local Databases altında yer alan Android cihazınıza sağ tıklayarak Transfer Messages from Database to iPhone seçeneğine tıklayın ve onaylayın. iPhone'u bilgisayarınıza bağladığınızda aktarma işlemi otomatik olarak başlayacak ve tamamlanacak.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt