Öneri Whatsapp arama özelliğini açıyoruz

ucnumara

Üye
hangi sürümü kullananlarınki aktifleşti ?

2.12.5 benim ama eski versiyona arama attım şimdi onda da aktif oldu

kanat_58

Üye
2.12.5 benimki hakkında yazan bu

Konu Sahibi
Hiç arama almadan aktif eden arkadaş var mı hiç uğraşmadan. Ya da aktif olmayıp birinin araması ile aktif eden? Tam detaylı bilgi verir misiniz arkadaşlar. Bugün hiç forum ile uğraşamadım kusura bakmayın.

Hiç arama almadım grup konuşmasındaydım arkadaşlarla yazdım ekranı kilitledim sonra tekrar mesaj geldi açtım yazdım geri dedim bi baktım üstte çağrı sohbet kişiler falan kendiliğinden oldu hiç playe gir güncelle falan yapmadım durduk yere oldu sonra bi kaç arkadaşı aradım onlarda aktif oldu

Tepkiler: mesut1979

ucnumara

Üye
uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim arama özelliği geldi

slm,bugün banada hic arama gelmeden kendiliginden aktif olmus saat 21 de yoktu 1 saat sonra yine girdigimde whatsapp e baktim ki arama özelligi gelmis ses kalitesi cok güzel insallah ileride videolu özelligi de gelir.

Tepkiler: jongass

insidee_

Üye
En son srn aramistin bni aktif olmamusti simdi aktif olmus

Konu Sahibi
Anlaşıldı arkadaşlar bilgilendirme için teşekkürler
Halen aktif olmayanlar için yardıma hazırım beyler

Konu Sahibi
Buna rağmen açılmayan olursa açarız

Madem öyle artık bu konu @@@DiAbLo@@ nun da izni ile kapatılsın diyorum . (Nebiçim bi şekilli ismin var. Etiketleyemedim.)

Konu Sahibi
Aynen etiketleme yönünden cins bir isim Şimdilik kapatılmasın belki açamayan filan olur.

kanat_58

Üye
Benimkide durduk yere oldu hic arama falan almadim bi baktım aktif olmuş kendi kendine