Hiç arama almadan aktif eden arkadaş var mı hiç uğraşmadan. Ya da aktif olmayıp birinin araması ile aktif eden? Tam detaylı bilgi verir misiniz arkadaşlar. Bugün hiç forum ile uğraşamadım kusura bakmayın.
Hiç arama almadım grup konuşmasındaydım arkadaşlarla yazdım ekranı kilitledim sonra tekrar mesaj geldi açtım yazdım geri dedim bi baktım üstte çağrı sohbet kişiler falan kendiliğinden oldu hiç playe gir güncelle falan yapmadım durduk yere oldu sonra bi kaç arkadaşı aradım onlarda aktif oldu
Hiç arama almadan aktif eden arkadaş var mı hiç uğraşmadan. Ya da aktif olmayıp birinin araması ile aktif eden? Tam detaylı bilgi verir misiniz arkadaşlar. Bugün hiç forum ile uğraşamadım kusura bakmayın.
slm,bugün banada hic arama gelmeden kendiliginden aktif olmus saat 21 de yoktu 1 saat sonra yine girdigimde whatsapp e baktim ki arama özelligi gelmis ses kalitesi cok güzel insallah ileride videolu özelligi de gelir.