Öneri Whatsapp arama özelliğini açıyoruz

Konu Sahibi
Denedim ama olmadı sen aktif edebildiğine emin misin?

jongass

Üye
Kardeşim tekrar denermisin benim numarayi da, pm atmistim

Konu Sahibi
Şu an müsait değilim kardeşim sonra hallederim ya da diğer arkadaşlar ile irtibata geçebilirsin

Konu Sahibi
Denemedim ama mantık yürüttüm çünkü bu tür programlardan çok çektim geriye kalan save vb dosyaları hep siliyor. Şimdi whatsapp ı kaldırınca geride birçok dosya kalıyor. Reborn a mesela arama geldi fakat aktif olması için normali yükleyin aktif edip silip bunu yükleyin diyorlardı. Demek ki bir dosya ile olabilir taminimce. Tabi bu şimdilik teoride

Tepkiler: Bahadir_fb

Numaraya tanımlanıyor olabilir.

Konu Sahibi
Numaraya tanımlanıyor olabilir.
O kadar uğraşacaklarını sanmıyorum Mesela ücret olayını kaldırıp yükleyince sıfırlayabiliyoruz. Bunda da belki sıfırlanabilir. Neyse teoriler bitmez konuyu dağıtmayalım

O kadar uğraşacaklarını sanmıyorum Mesela ücret olayını kaldırıp yükleyince sıfırlayabiliyoruz. Bunda da belki sıfırlanabilir. Neyse teoriler bitmez konuyu dağıtmayalım

Telefona dosya yuklendıgını düşünüyorsan test edebilirsin başka bir hat takarak

Bu arada ücret olayını nasil sıfırlıyorsun?
Bende sıfırlanmıyor

Konu Sahibi
Mantıklı Neyse ileride gelen güncellemeler ile tam sağlamlaştırırlar zaten bunu. Şimdilik kafaya takılacak bişey olduğunu sanmıyorum.

Bu arada ücret olayını nasil sıfırlıyorsun?
Bende sıfırlanmıyor
Kaldırıyorum tekrar yüklüyorum yine 1 yıl oluyor

Mantıklı Neyse ileride gelen güncellemeler ile tam sağlamlaştırırlar zaten bunu. Şimdilik kafaya takılacak bişey olduğunu sanmıyorum.

Kaldırıyorum tekrar yüklüyorum yine 1 yıl oluyor

Benim hep 3 ay yazıyor en son cihazı degıstıgımde süre sıfırlanmıstı

Konu Sahibi
Benim hep 3 ay yazıyor en son cihazı degıstıgımde süre sıfırlanmıstı
Vallaha en son dün reborn u kaldırıp yükledim 1 yıllık kullanım kaldı dedi Önceden bu şekilde sıfırlıyordum

Ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. 1 kere para talep etnedi.