afer459 Üye @@DiAbLo@@' Alıntı: Hayır şu anlık en son 2.12.14 olanı Edecektir tabi ki Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@@DiAbLo@@' Alıntı: Hayır şu anlık en son 2.12.14 olanı Edecektir tabi ki Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@@DiAbLo@@ Üye Konu Sahibi afer459' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Yeni mi güncelledin? lazye' Alıntı: google playde son sürüm hala 2.12.5 görünüyor Genişletmek için tıkla ... Cihazdan cihaza değişiyor kardeşim.
afer459' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Yeni mi güncelledin? lazye' Alıntı: google playde son sürüm hala 2.12.5 görünüyor Genişletmek için tıkla ... Cihazdan cihaza değişiyor kardeşim.
lazye Üye @@DiAbLo@@' Alıntı: Yeni mi güncelledin? Cihazdan cihaza değişiyor kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle cihaza göre değişiyor ben aktif ettim ama
@@DiAbLo@@' Alıntı: Yeni mi güncelledin? Cihazdan cihaza değişiyor kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle cihaza göre değişiyor ben aktif ettim ama
@@DiAbLo@@ Üye Konu Sahibi lazye' Alıntı: Aynen öyle cihaza göre değişiyor ben aktif ettim ama Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun kardeşim
lazye' Alıntı: Aynen öyle cihaza göre değişiyor ben aktif ettim ama Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun kardeşim
kanat_58 Üye Birsey daha sormak istiyorum diyelimki aktiflestirdik esiminkinide aktif yaptım istediğim zaman arayıp kullanabilecek miyim
Birsey daha sormak istiyorum diyelimki aktiflestirdik esiminkinide aktif yaptım istediğim zaman arayıp kullanabilecek miyim
@@DiAbLo@@ Üye Konu Sahibi MoonLife01' Alıntı: Biri benimkinide aktif edebilirmi nasıl yapacaz Genişletmek için tıkla ... Şu an aktif edilemiyor
MoonLife01' Alıntı: Biri benimkinide aktif edebilirmi nasıl yapacaz Genişletmek için tıkla ... Şu an aktif edilemiyor
MoonLife01 Üye @@DiAbLo@@' Alıntı: Şu an aktif edilemiyor Genişletmek için tıkla ... Alla alla ne olduki neden aktif olmuyor birde benim surumum 2.12.5 bu sürümde aktif oluyormu
@@DiAbLo@@' Alıntı: Şu an aktif edilemiyor Genişletmek için tıkla ... Alla alla ne olduki neden aktif olmuyor birde benim surumum 2.12.5 bu sürümde aktif oluyormu
@@DiAbLo@@ Üye Konu Sahibi MoonLife01' Alıntı: Alla alla ne olduki neden aktif olmuyor birde benim surumum 2.12.5 bu sürümde aktif oluyormu Genişletmek için tıkla ... Sürüm tamam kardeşim fakat aktif etme olayını ertelemiş whatsapp arada böyle yapıyor. Yakın zamanda tekrar aktif ederler
MoonLife01' Alıntı: Alla alla ne olduki neden aktif olmuyor birde benim surumum 2.12.5 bu sürümde aktif oluyormu Genişletmek için tıkla ... Sürüm tamam kardeşim fakat aktif etme olayını ertelemiş whatsapp arada böyle yapıyor. Yakın zamanda tekrar aktif ederler
MoonLife01 Üye @@DiAbLo@@' Alıntı: Sürüm tamam kardeşim fakat aktif etme olayını ertelemiş whatsapp arada böyle yapıyor. Yakın zamanda tekrar aktif ederler Genişletmek için tıkla ... Peki kardeşim aktif olayı acılınca mesaj atarmasın sana zahmet
@@DiAbLo@@' Alıntı: Sürüm tamam kardeşim fakat aktif etme olayını ertelemiş whatsapp arada böyle yapıyor. Yakın zamanda tekrar aktif ederler Genişletmek için tıkla ... Peki kardeşim aktif olayı acılınca mesaj atarmasın sana zahmet