tipitip43 Üye @@DiAbLo@@' Alıntı: özelden msj atar mısın numaranı Genişletmek için tıkla ... özel mesajdan kasıt konuşma başlat ise bende oradan numaramı gönderdim.
@@DiAbLo@@' Alıntı: özelden msj atar mısın numaranı Genişletmek için tıkla ... özel mesajdan kasıt konuşma başlat ise bende oradan numaramı gönderdim.
@@DiAbLo@@ Üye Konu Sahibi tipitip43' Alıntı: özel mesajdan kasıt konuşma başlat ise bende oradan numaramı gönderdim. Genişletmek için tıkla ... Tamam kardeşim yazdım whatsapp dan Yok beyler arama özelliği şu anda açılmıyor 2 kişide denedim sürüm farketmiyor açılmıyor şu anda
tipitip43' Alıntı: özel mesajdan kasıt konuşma başlat ise bende oradan numaramı gönderdim. Genişletmek için tıkla ... Tamam kardeşim yazdım whatsapp dan Yok beyler arama özelliği şu anda açılmıyor 2 kişide denedim sürüm farketmiyor açılmıyor şu anda
[ENGİN] Üye @@DiAbLo@@' Alıntı: Tamam kardeşim yazdım whatsapp dan Yok beyler arama özelliği şu anda açılmıyor 2 kişide denedim sürüm farketmiyor açılmıyor şu anda Genişletmek için tıkla ... Evet aynen öyle
@@DiAbLo@@' Alıntı: Tamam kardeşim yazdım whatsapp dan Yok beyler arama özelliği şu anda açılmıyor 2 kişide denedim sürüm farketmiyor açılmıyor şu anda Genişletmek için tıkla ... Evet aynen öyle
@@DiAbLo@@ Üye Konu Sahibi Saat 10-11 gibi yapmıştım gece 3 de yapmıştım ama yeni kapanmış herhalde. Açarlar bir gün yine
Bahadir_fb Üye @@DiAbLo@@' Alıntı: Saat 10-11 gibi yapmıştım gece 3 de yapmıştım ama yeni kapanmış herhalde. Açarlar bir gün yine Genişletmek için tıkla ... Modlu olandada arama bölümü var rehber boş
@@DiAbLo@@' Alıntı: Saat 10-11 gibi yapmıştım gece 3 de yapmıştım ama yeni kapanmış herhalde. Açarlar bir gün yine Genişletmek için tıkla ... Modlu olandada arama bölümü var rehber boş
@@DiAbLo@@ Üye Konu Sahibi Bahadir_fb' Alıntı: Modlu olandada arama bölümü var rehber boş Genişletmek için tıkla ... İşte onun için diyor adamlar orjinal ile yapın
Bahadir_fb' Alıntı: Modlu olandada arama bölümü var rehber boş Genişletmek için tıkla ... İşte onun için diyor adamlar orjinal ile yapın
Bahadir_fb Üye @@DiAbLo@@' Alıntı: İşte onun için diyor adamlar orjinal ile yapın Genişletmek için tıkla ... Davetiye kapanmiş acılsında onunla da deniyim olur herhalde
@@DiAbLo@@' Alıntı: İşte onun için diyor adamlar orjinal ile yapın Genişletmek için tıkla ... Davetiye kapanmiş acılsında onunla da deniyim olur herhalde
afer459 Üye @@DiAbLo@@' Alıntı: Saat 10-11 gibi yapmıştım gece 3 de yapmıştım ama yeni kapanmış herhalde. Açarlar bir gün yine Genişletmek için tıkla ... Bu sabahtan beri yapamıyorum nezaman açılır acaba?
@@DiAbLo@@' Alıntı: Saat 10-11 gibi yapmıştım gece 3 de yapmıştım ama yeni kapanmış herhalde. Açarlar bir gün yine Genişletmek için tıkla ... Bu sabahtan beri yapamıyorum nezaman açılır acaba?
@@DiAbLo@@ Üye Konu Sahibi afer459' Alıntı: Yeni bir sürüm var belki ondandır Genişletmek için tıkla ... Hayır şu anlık en son 2.12.14 olanı kanat_58' Alıntı: Peki aktiflestirdik diyelim eski sürümde yeni sürüme geçince devam edecekmi Genişletmek için tıkla ... Edecektir tabi ki
afer459' Alıntı: Yeni bir sürüm var belki ondandır Genişletmek için tıkla ... Hayır şu anlık en son 2.12.14 olanı kanat_58' Alıntı: Peki aktiflestirdik diyelim eski sürümde yeni sürüme geçince devam edecekmi Genişletmek için tıkla ... Edecektir tabi ki