Invoke Üye teknolojibaronu' Alıntı: Kullanımda hepsinden iyiyse gerisi önemli değil. Genişletmek için tıkla ... Göreceğiz. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
teknolojibaronu' Alıntı: Kullanımda hepsinden iyiyse gerisi önemli değil. Genişletmek için tıkla ... Göreceğiz. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
erko merko Üye Invoke' Alıntı: excellent battery life diyor 2550 mah koymuş. :eek: Genişletmek için tıkla ... Telefon çok az şarj tüketiyor, 14nm yeni nesil işlemciye sahip
Invoke' Alıntı: excellent battery life diyor 2550 mah koymuş. :eek: Genişletmek için tıkla ... Telefon çok az şarj tüketiyor, 14nm yeni nesil işlemciye sahip
Invoke Üye erko merko' Alıntı: Telefon çok az şarj tüketiyor, 14nm yeni nesil işlemciye sahip Genişletmek için tıkla ... Biliyorum 14nm olduğunu da bakalım göreceğiz nasıl performansı olacak.
erko merko' Alıntı: Telefon çok az şarj tüketiyor, 14nm yeni nesil işlemciye sahip Genişletmek için tıkla ... Biliyorum 14nm olduğunu da bakalım göreceğiz nasıl performansı olacak.
teknolojibaronu Üye Konu Sahibi S6 böyle bomba özelliklere sahip olduysa Note 5 daha daha bomba olur bekleyip Note 5 almak daha mantikli diye düşünüyorum.
S6 böyle bomba özelliklere sahip olduysa Note 5 daha daha bomba olur bekleyip Note 5 almak daha mantikli diye düşünüyorum.
teknolojibaronu Üye Konu Sahibi Invoke' Alıntı: Bence de. Note 5 Edge :eek: Ben bir de Z4 Ultrayı, tabi çıkarsa, merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... HTC, one max gibi bir cihaz çıkartmış olsaydı baya etkilenirdimde şu haliyle M9, Z2 ile Z3 gibi...
Invoke' Alıntı: Bence de. Note 5 Edge :eek: Ben bir de Z4 Ultrayı, tabi çıkarsa, merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... HTC, one max gibi bir cihaz çıkartmış olsaydı baya etkilenirdimde şu haliyle M9, Z2 ile Z3 gibi...
Invoke Üye teknolojibaronu' Alıntı: HTC, one max gibi bir cihaz çıkartmış olsaydı baya etkilenirdimde şu haliyle M9, Z2 ile Z3 gibi... Genişletmek için tıkla ... Pek beğenmediniz ama M9 gayet iyi bence. Özellikle ekranı 1080p yapmasını takdir ettim.
teknolojibaronu' Alıntı: HTC, one max gibi bir cihaz çıkartmış olsaydı baya etkilenirdimde şu haliyle M9, Z2 ile Z3 gibi... Genişletmek için tıkla ... Pek beğenmediniz ama M9 gayet iyi bence. Özellikle ekranı 1080p yapmasını takdir ettim.
teknolojibaronu Üye Konu Sahibi Invoke' Alıntı: Pek beğenmediniz ama M9 gayet iyi bence. Genişletmek için tıkla ... Daha iyisini beklerdim M8 istemedik biz Htc den
Invoke' Alıntı: Pek beğenmediniz ama M9 gayet iyi bence. Genişletmek için tıkla ... Daha iyisini beklerdim M8 istemedik biz Htc den
Invoke Üye teknolojibaronu' Alıntı: S6 uygulamaları Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Yalnız Touchwiz Lollipop ile uyumlu.
teknolojibaronu' Alıntı: S6 uygulamaları Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Yalnız Touchwiz Lollipop ile uyumlu.
teknolojibaronu Üye Konu Sahibi Arka cam'ın parmak izi birakacagi doğru fakat zaten telefonu alanların çoğu arka cam'ada jelatin takacagi için pekte bir önemi yok. İşte bomba özellik buna denir!
Arka cam'ın parmak izi birakacagi doğru fakat zaten telefonu alanların çoğu arka cam'ada jelatin takacagi için pekte bir önemi yok. İşte bomba özellik buna denir!
teknolojibaronu Üye Konu Sahibi teknolojibaronu' Alıntı: #GalaxyS6 fiyatları şu şekilde; 32Gb= 700€ 64GB= €799 128GB = €899 Genişletmek için tıkla ... @muratalperr55 uygun mudur?
teknolojibaronu' Alıntı: #GalaxyS6 fiyatları şu şekilde; 32Gb= 700€ 64GB= €799 128GB = €899 Genişletmek için tıkla ... @muratalperr55 uygun mudur?
Murat Alper Üye teknolojibaronu' Alıntı: @muratalperr55 uygun mudur? Genişletmek için tıkla ... valla 64 gb güzel bir fiyatla gelirse neden olmasın
teknolojibaronu' Alıntı: @muratalperr55 uygun mudur? Genişletmek için tıkla ... valla 64 gb güzel bir fiyatla gelirse neden olmasın
teknolojibaronu Üye Konu Sahibi muratalperr55' Alıntı: valla 64 gb güzel bir fiyatla gelirse neden olmasın Genişletmek için tıkla ... 32'si düz yuvarla 2bin TL daha vergisi cartı curdu var
muratalperr55' Alıntı: valla 64 gb güzel bir fiyatla gelirse neden olmasın Genişletmek için tıkla ... 32'si düz yuvarla 2bin TL daha vergisi cartı curdu var