Invoke Üye Mr.FSK' Alıntı: beyler telden nasıl izlicem ya youtube uygulaması da tarayıcı da açmıyor Genişletmek için tıkla ... Sonra bakarsın.
Mr.FSK' Alıntı: beyler telden nasıl izlicem ya youtube uygulaması da tarayıcı da açmıyor Genişletmek için tıkla ... Sonra bakarsın.
Polymath Üye Tasarımı bu sefer beğendim. Tamam samsung çizgileri belli ama bence daha zarif. Ayrıca adamı narkasındaki ekranı merak ettim. Çözünürlüğü ne kadar acaba haha d
Tasarımı bu sefer beğendim. Tamam samsung çizgileri belli ama bence daha zarif. Ayrıca adamı narkasındaki ekranı merak ettim. Çözünürlüğü ne kadar acaba haha d
Invoke Üye Mr.FSK' Alıntı: Şuan ne tanıtıyo zamzung ? Genişletmek için tıkla ... Ekranımız deli dehşet diyor.
Invoke Üye En hızlı şarj bizde diyor. muratalperr55' Alıntı: evet samsung galaxy s6 olmuş ya harika olmuş Genişletmek için tıkla ... Edge ilgimi çekti benim.
En hızlı şarj bizde diyor. muratalperr55' Alıntı: evet samsung galaxy s6 olmuş ya harika olmuş Genişletmek için tıkla ... Edge ilgimi çekti benim.
Murat Alper Üye Invoke' Alıntı: En hızlı şarj bizde diyor. Edge ilgimi çekti benim. Genişletmek için tıkla ... bataryası kaç olmuş acaba s6'nın
Invoke' Alıntı: En hızlı şarj bizde diyor. Edge ilgimi çekti benim. Genişletmek için tıkla ... bataryası kaç olmuş acaba s6'nın
Invoke Üye Polymath' Alıntı: Paso ip 6 ya laf çakıyorlar. Kameraları karşılaştırdılar Doğruysa ip6 plusı gömdü Genişletmek için tıkla ... Şarjı da yarım süresinde dolduruyoruz iphone6ya göre, dedi.
Polymath' Alıntı: Paso ip 6 ya laf çakıyorlar. Kameraları karşılaştırdılar Doğruysa ip6 plusı gömdü Genişletmek için tıkla ... Şarjı da yarım süresinde dolduruyoruz iphone6ya göre, dedi.
Murat Alper Üye iphone 6plus ve s6 kamera karşılaştırması Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
erko merko Üye İphone 6 killer tam beklediğim gibi be yaza doğru alıcam kesin, kamera'da çok iyi iphone'u ezdiler resmen lansmanda
İphone 6 killer tam beklediğim gibi be yaza doğru alıcam kesin, kamera'da çok iyi iphone'u ezdiler resmen lansmanda