İpucu Whats App Görünüm Bilgisi

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
yapımcısı dankoi yani whatsapp scheduler uygulamasını yapan kişi, istediği kodları verdim kendisine ama anlaşılan az vakti var henüz bitirmemiş, DM sitesinde de ulaşabilirsiniz kendisine

Tepkiler: fatih54102
yapımcısı dankoi yani whatsapp scheduler uygulamasını yapan kişi, istediği kodları verdim kendisine ama anlaşılan az vakti var henüz bitirmemiş, DM sitesinde de ulaşabilirsiniz kendisine
dm sitesinin linkini atabılırmısın özelden acaba

tupyupp

Üye
Ne oldu bu proje yalan mı oldu

Konu Sahibi
abi bu üstten açılır pencereye whatsapp bildirimi eklenebilir mi öyle birşey yapabilir misiniz acaba
Önceden öyle bir proje vardı amaa sonuç alınamamıştı kaldı öyle. Artık symbian için kımse ugrasmıyor ve bu saatten sonrada olacagını sanmam

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
DM deki yapımcı dankoi bana örnek yaptığı uygulamayı gönderdi test etmem için ve o da bildirim işini çözmeye çalışıyor, şuanki test uygulamasında mail kontrol etme, whatsapp(eğer açıksa bildirim gelmekte) vb seçenekler eklemiş, bilmiyorum belkide çözmüştür

tupyupp

Üye
Üst bara mı eklemiş bildirim olayını

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Üst bara mı eklemiş bildirim olayını
kendisine ekrana yazı yazma kodlarını da gönderdim ama ikon olarak göstermeyi seçmiş, ama belkide ilerleyen zamanda seçenek olarak ekler veya eklemez kendi tasarrufunda

tupyupp

Üye
Bu bahsettiğiniz projenin linki falan var mı merak ettim

walla kardeşim arka plan rengi ve mesaj baloncuklarının rengide degiştrebilmesi olsaydı daha bomba olurdu yine de ellerine saglk...
indiremedim bn çalışmıyor link ??