Whaff Android Para Kazanma Uygulaması Ödeme Kanıtlı Reklam Değil Güncellendi v3

Sponsorlu Bağlantılar

WayARKadaSh

Üye
Teşekkürlerr

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Oha, bildiğin para mı kazanacağım şimdi:ehe Kod patlak değil di mi her daim işliyor mu? Bir sorum daha var, parayı nakit olarak çekebiliyoz mu benim paypal im var ama kartı yok. Şimdiden :tşk:
Artı, sonradan başımız ağrımasın :ehe

agresif14

agresif14

Üye
    Konu Sahibi
Oha, bildiğin para mı kazanacağım şimdi:ehe Kod patlak değil di mi her daim işliyor mu? Bir sorum daha var, parayı nakit olarak çekebiliyoz mu benim paypal im var ama kartı yok. Şimdiden :tşk:
Artı, sonradan başımız ağrımasın :ehe
Yok hocam hiç bi sıkıntı çıkarmıyor
1-)Kod Patlak değil 0.50 Getiriyor
2-)Her Daim İşliyor Uygulamaya Gir 19.500$ kazanan biri var nasıl yaptı bilmiyorum ama program şöyle normalde sen herhangi bir uygulama indirdiginde program sahibi zaten kazanıyor bize pay vermiyor + bide uygulama içi şeylerle bizden para alıyor bu program tam tersi biz alıyoruz ama öyle çok kazandirmasada
3-) sana ait banka kartı yoksa büyük alışveriş merkezleri 5 tlye paypal kartı veriyor ayrıca paypal hesabina girip online alışveriş yapabilirsin mesela nakit istemezsen eğer başka sorun varsa yanitlayayim :)

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Eyvallah hocam

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
hocam paypal hesabı yerine paypal nakit kart a aktarabiliyormuyuz bakiye yi ?

agresif14

agresif14

Üye
    Konu Sahibi
hocam paypal hesabı yerine paypal nakit kart a aktarabiliyormuyuz bakiye yi ?

Yapılıyor Diye Biliyorum Hocam zaten bu paypal hesabına gidiyor mesela ".....@hotmail com" daha sonra online alışveriş banka hesabı veyahut paypal nakit kart aktarım yapılıyor bilgim o yönde

Son düzenleme:
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Yapılıyor Diye Biliyorum Hocam zaten bu paypal hesabına gidiyor mesela ".....@hotmail com" daha sonra online alışveriş banka hesabı veyahut paypal nakit kart aktarım yapılıyor bilgim o yönde

teşekkürler hocam cevap için ama android cihaz yok bluestacks tan denedim kasma donma yaptı facebookta oturum açamadım bende uğraşmamaya karar verdim

agresif14

agresif14

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler hocam cevap için ama android cihaz yok bluestacks tan denedim kasma donma yaptı facebookta oturum açamadım bende uğraşmamaya karar verdim

Ne demek hocam ben teşekkür ederim bu arada bluestack desteklemiyo malesef

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Ne demek hocam ben teşekkür ederim bu arada bluestack desteklemiyo malesef

Hocam zaten bluestack cok dandik bi emulator bi ara daha iyi bi emulator gordum ama hatirlamiyorum ismini ayrica bluestacks ta acmak icin acarken space tusuna basili tutarak acin ;)

agresif14

agresif14

Üye
    Konu Sahibi
Hocam zaten bluestack cok dandik bi emulator bi ara daha iyi bi emulator gordum ama hatirlamiyorum ismini ayrica bluestacks ta acmak icin acarken space tusuna basili tutarak acin ;)
Bilgi için teşekkür ettim hocam :)

phasan

phasan

Üye
Yenı basladım 0.50 dolar var

agresif14

agresif14

Üye
    Konu Sahibi
Yenı basladım 0.50 dolar var

Hocam premium picki tamamlayın bide bugün whaff picks'te 0.44×3 tane program iyi reklam vardi bi-su trend_yol vs görürsünuz zaten vardı nerdeyse 2 Dolar :) Sık Sık Girin

Son düzenleme:
phasan

phasan

Üye
Hocam premium picki tamamlayın bide bugün whaff picks'te 0.44×3 tane program iyi reklam vardi bi-su trend_yol vs görürsünuz zaten vardı nerdeyse 2 Dolar :) Sık Sık Girin
Bende en fazla.0.5 dolar verdi kod hariç

phasan

phasan

Üye
Biraz cok verse iyi olur da bugünlük limit doldurdum ya 0.95 yada 0.96 dolarım oldu bile
Uygulamayı paylaşan arkadaş teşekkür ederim

phasan

phasan

Üye
Suan0.94 dolar var

agresif14

agresif14

Üye
    Konu Sahibi
Biraz cok verse iyi olur da bugünlük limit doldurdum ya 0.95 yada 0.96 dolarım oldu bile
Uygulamayı paylaşan arkadaş teşekkür ederim

Ne demek hocam ben teşekkur ederim bu whaff Picks kısmına geçin oraya sık sık farklı uygulamalar geliyo indirin acın bekleyin notification yazsın sonra silersiniz

phasan

phasan

Üye

Üst Alt