Yok hocam hiç bi sıkıntı çıkarmıyorOha, bildiğin para mı kazanacağım şimdiKod patlak değil di mi her daim işliyor mu? Bir sorum daha var, parayı nakit olarak çekebiliyoz mu benim paypal im var ama kartı yok. Şimdiden
Artı, sonradan başımız ağrımasın![]()

hocam paypal hesabı yerine paypal nakit kart a aktarabiliyormuyuz bakiye yi ?
Yapılıyor Diye Biliyorum Hocam zaten bu paypal hesabına gidiyor mesela ".....@hotmail com" daha sonra online alışveriş banka hesabı veyahut paypal nakit kart aktarım yapılıyor bilgim o yönde
teşekkürler hocam cevap için ama android cihaz yok bluestacks tan denedim kasma donma yaptı facebookta oturum açamadım bende uğraşmamaya karar verdim
Ne demek hocam ben teşekkür ederim bu arada bluestack desteklemiyo malesef
Bilgi için teşekkür ettim hocamHocam zaten bluestack cok dandik bi emulator bi ara daha iyi bi emulator gordum ama hatirlamiyorum ismini ayrica bluestacks ta acmak icin acarken space tusuna basili tutarak acin![]()

Bilgi için teşekkür ettim hocam![]()
ama dedigim gibi facebook ta oturum acmaya calisirken surekli yukleniyor diyor gidiyo geliyo oyle 
Tamam hocamAfiyet olsunama dedigim gibi facebook ta oturum acmaya calisirken surekli yukleniyor diyor gidiyo geliyo oyle
![]()
)Yenı basladım 0.50 dolar var
Sık Sık GirinBende en fazla.0.5 dolar verdi kod hariçHocam premium picki tamamlayın bide bugün whaff picks'te 0.44×3 tane program iyi reklam vardi bi-su trend_yol vs görürsünuz zaten vardı nerdeyse 2 DolarSık Sık Girin
Biraz cok verse iyi olur da bugünlük limit doldurdum ya 0.95 yada 0.96 dolarım oldu bile
Uygulamayı paylaşan arkadaş teşekkür ederim
Onu yapamadımNe demek hocam ben teşekkur ederim bu whaff Picks kısmına geçin oraya sık sık farklı uygulamalar geliyo indirin acın bekleyin notification yazsın sonra silersiniz