agresif14
Üye
Alirsirsiniz hocam orayı kesfedin baya yükseliyor kazanç ve Teklifler öyle 0.05 vs değil 0.44,0.30 geliyorOnu yapamadım
Alirsirsiniz hocam orayı kesfedin baya yükseliyor kazanç ve Teklifler öyle 0.05 vs değil 0.44,0.30 geliyorOnu yapamadım
Olmadı ben yapamıyorum galiba

İyi olurAksama yakın resimli anlatırım hocam![]()
Hocam Şimdi Direk Sayfa Açıldı Premium Picks Daha Sonra Sola Doğru Kaydırın Ekranı Bu Ekran Gelsin Burda Gördüğünüz Gibi Daha Önce İndirmediğiniz Ve İlk Defa İndireceğiniz Uygulamayı İndirerek Açın ve Bekleyin 1 Dakika Notification Yazsın zaten gelir şimdi yazdığı gibi mesela ama sık sık değişiyo bugün çok yoktu bu programlardan ... Gördüğünüz Gibi Yakalamışım daha 2 gün önce bi 0.44 yani 1.5 tl bide 0.29 oda 1 liraİyi olur

Birsey merak ettim burdan farkeder var mıHocam Şimdi Direk Sayfa Açıldı Premium Picks Daha Sonra Sola Doğru Kaydırın Ekranı Bu Ekran Gelsin Burda Gördüğünüz Gibi Daha Önce İndirmediğiniz Ve İlk Defa İndireceğiniz Uygulamayı İndirerek Açın ve Bekleyin 1 Dakika Notification Yazsın zaten gelir şimdi yazdığı gibi mesela ama sık sık değişiyo bugün çok yoktu bu programlardan ... Gördüğünüz Gibi Yakalamışım daha 2 gün önce bi 0.44 yani 1.5 tl bide 0.29 oda 1 lira
Anlamadım hocam :-)Birsey merak ettim burdan farkeder var mı
Rica EderimTeşekkürler
Hocam Kanıt Daha 10 Gün Önceki Kanıt 5 Gün Sonra Bi Daha Alırım Galiba 15-20 Gün Diyebilirim Birde Siz Yenisiniz, Uygulamalar SIK Ve Güncel Gelir 15 Gün İçinde Alabilirsiniz Çevrenizde Var İse Günde 30$ Yapan Bile Var Uygulamalanin Sınırı Yok Ama Yapmak Mesela10.5 tahminen ne kadar sürede yapabilirim![]()