HeroMR
Üye
WH-208 Bu Siteden Almayı Düşünüyorum
Merhaba,
Lumia 625 kullanıyorum. Nokia WH-208 kulaklık almayı düşünüyorum. Araştırdım biraz teknosa vb. mağzalarda stoklarda bulamadım. Ebay'de buldum daha sonra ama Türk bir siteden alsam daha iyi olur diye düşündüm ve araştırmaya devam ettim. En sonunda
Edit: Ayrıca fiyatı N11'den ucuz yapmış satıcı kendi sitesinde bu da sanırım komisyon vermiyor olmasından kaynaklı.
Lumia 625 kullanıyorum. Nokia WH-208 kulaklık almayı düşünüyorum. Araştırdım biraz teknosa vb. mağzalarda stoklarda bulamadım. Ebay'de buldum daha sonra ama Türk bir siteden alsam daha iyi olur diye düşündüm ve araştırmaya devam ettim. En sonunda
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu adreste ve N11'de buldum. N11'deki satıcıyla bu sitenin sahibi aynıymış sanırım. N11'deki satıcının açıklaması ile bu sitenin koyduğu açıklama aynı ayrıca N11'deki satıcının nicki akilliphone'du. Sizce bu siteden alınabilir mi? Güvenilir bir site mi? Ayrıca bu kulaklık güzel mi?Edit: Ayrıca fiyatı N11'den ucuz yapmış satıcı kendi sitesinde bu da sanırım komisyon vermiyor olmasından kaynaklı.