Öneri WH-208 Bu Siteden Almayı Düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
WH-208 Bu Siteden Almayı Düşünüyorum
Merhaba,
Lumia 625 kullanıyorum. Nokia WH-208 kulaklık almayı düşünüyorum. Araştırdım biraz teknosa vb. mağzalarda stoklarda bulamadım. Ebay'de buldum daha sonra ama Türk bir siteden alsam daha iyi olur diye düşündüm ve araştırmaya devam ettim. En sonunda bu adreste ve N11'de buldum. N11'deki satıcıyla bu sitenin sahibi aynıymış sanırım. N11'deki satıcının açıklaması ile bu sitenin koyduğu açıklama aynı ayrıca N11'deki satıcının nicki akilliphone'du. Sizce bu siteden alınabilir mi? Güvenilir bir site mi? Ayrıca bu kulaklık güzel mi?

Edit: Ayrıca fiyatı N11'den ucuz yapmış satıcı kendi sitesinde bu da sanırım komisyon vermiyor olmasından kaynaklı.

• Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy

Warnings

Üye
bence onu alcağına hepsiburadadan bunu al :D

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Wh-208 güzel kulaklıktır alabilirsin. Kendi kulaklığından çok daha iyi ses vereceği kesin ayrıca. Alıcı ile ilgili yorumlarda bende çekimser kalacağım. Zira bir kaç gün önce konuştuğumuzdan hareketle sende biliyorsun ki benimde kulaklık ihtiyacım var ve arayış içindeyim. Hepsi burada.com Nokia wh-920 kulaklığı 80 TL'den satıyor %71 indirimle, onu alacaktım fakat sadece Şeker pembesi rengini satıyor diye vazgeçtim. Yani anlayacağın bende geri Wh-208 alacağım. Eğer site güvenilir ise bende buradan alabilirim. Diğer arkadaşların en azından siteyi tanıyanların yorum yapmasını dört gözle bekliyorum.

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
bence onu alcağına hepsiburadadan bunu al :D

Onu zaten aldım bir de kulak içi arıyorum :D

Wh-208 güzel kulaklıktır alabilirsin. Kendi kulaklığından çok daha iyi ses vereceği kesin ayrıca. Alıcı ile ilgili yorumlarda bende çekimser kalacağım. Zira bir kaç gün önce konuştuğumuzdan hareketle sende biliyorsun ki benimde kulaklık ihtiyacım var ve arayış içindeyim. Hepsi burada.com Nokia wh-920 kulaklığı 80 TL'den satıyor %71 indirimle, onu alacaktım fakat sadece Şeker pembesi rengini satıyor diye vazgeçtim. Yani anlayacağın bende geri Wh-208 alacağım. Eğer site güvenilir ise bende buradan alabilirim. Diğer arkadaşların en azından siteyi tanıyanların yorum yapmasını dört gözle bekliyorum.

Evet bende 920'ye baktım daha sonra ebay'de aynı fiyata başka renkler de buldum ama sonra ne yapıcam o kadar iyi sesi dedim ve vazgeçtim onu almaktan. Ebaydan alacaktım başta konuda da yazdığım gibi ama teslim süresi uzun o yüzden vaz geçtim. Yaklaşık 1-2 ay sürüyor.

Ben alıyorum o zaman sonuçları yazarım N11'den mi alsam yoksa o siteden mi alsam onu düşünüyorum şuan.

enessrsy

enessrsy

Üye
Ben bu kulaklıktan forum İstanbul Satürn'de görmüştüm Media markt oldu gerçi şimdi. İstanbul'daysan ve almadıysan bakabilirsin oradan.

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu kulaklıktan forum İstanbul Satürn'de görmüştüm Media markt oldu gerçi şimdi. İstanbul'daysan ve almadıysan bakabilirsin oradan.

Form istanbul bana uzak biraz.

Tam alıyordum o siteden bir baktım kap da almıştım +KDV filan eklenince para yetmedi yarın karta 5TL daha atar alırm.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Coloud pop kulaklığı tavsiye ederim

alical33

alical33

Üye
O sitede orjinal diyor ama ben güvenmiyorum bi telefon parçası aldım tam olmadi

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Coloud pop kulaklığı tavsiye ederim

Ondan zaten var bir de kulak içi almak istiyorum.

O sitede orjinal diyor ama ben güvenmiyorum bi telefon parçası aldım tam olmadi

Bugün İstanbul Capitol AVM'ye gittim stoklara baktılar Tepe Natilus AVM'de buldular oradan almayı düşünüyorum.Bugün oturduğum caddedeki Turkcell'e gidip bir umut diye sordum ve 40TL'ye satıyorlardı aldım. Kutusu orjinal nokia kutusuydu. Sanırım ürünler karışmış internetten resimlere bir baktım benim aldığım wh-208 değil 300TL'ye yakın fiyata satılan wh-920.

Edit: Aldığım yerin normal küçük turkcell değil Turkcell Resmi İletişim Merkezi (TİM) olduğunu hatırlatmamda fayda var.Ayrıca bana WH-920 demişti ben de herhalde lumia 920'de çıkan demek istiyor sandım. Ayrıca satıcı form gibi bir şey doldurdu ama elime fiş vermedi bu sebeple yanlış fiyat almış da olabilir.

Ayrıca çektiğim resimler:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
artık senin vicdanına kalmış gerisi :islik

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Çok şanslısınız. :ehe

serverfun912

serverfun912

Üye
Bu kulaklıklar çok pahalı az önce inceledim bazı kulaklıklar uçuk,500tl kulaklık mı olur :)

Üst Alt