Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Wento f003
Sponsorlu Bağlantılar
cancano17tr
Üye
şiddetle sana tavsiye ediyorum ben lg cookie ile ve nokia 6300 ile karşılaştırdım ve kullanıyorum harika tekkelimeyla mükemmel!!!
hackermaho
Üye
bnde aldım bncede gayet hoş tlefon
hackermaho
Üye
yav herşeyi ordaki yazılı ayarlara göre yapıyorum olmuyor yardım edin plsss:S:S
uddeholm
Üye
wentto f 003 kullanıyorum sakın almayın berbat bi telefon işlemcisi berbat radyosu berbat adam gibi program bulup atamazsın fotoğraf çekmesi berbat foto görüntülemesi berbat vs...... sakın ha almayın bana dua edersiniz
çırçır38
Üye
telefon çok güzel olmakla birlikte bazı noksanlıkları var fakat benim asıl merak ettiğim, internet ayarları AVEA veya TURCELL için nasıl yapabilirim. yukarıda anlatılanlar VODAFONE için. aynı ayarlar geçerli olurmu?
or-ay
Üye
bugün aldım telefona hala bir kusur bulamıyorum üstelik 300tl 1 aylık sigara param ve türk malı laf yok helel olsun 1,500 ıphonem var bunun yanında sıfır..özelliklerine bakın anlayan anlamıştır zaten anlamayan ise zaten anlamayacaktır
esmeraslan
Üye
arkadaşlar bende ikş gün önce aldım ürünü güzel ama dokunmatiginde bir sorun var gibi her yerinde işlemiyor ayrıca msn ve internete girerken çimce yazılar geliyor güzel bir telefon ancak bu sorunların bir çözümü var mı acaba